Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Može li Anomalisa osvojiti Oskara za najbolji animirani film?
Pixarovi "Inside Out" i "Good Dinosaur", te Paramountova "Anomalisa" glavni su kandidati za osvajanje zlatnog kipića

Može li "Anomalisa" osvojiti Oskara za najbolji animirani film?

Prvi puta u povijesti Oskara, dva filma kuće Pixar u istoj godini borit će se za kipića u kategoriji najboljeg animiranog filma: nadolazeći Dobri dinosaur (The Good Dinosaur) i ovoljetni apsolutni hit Izvrnuto obrnuto (Inside Out). Kako se za sada predviđa ova dva crtića međusobno će se boriti za titulu najboljeg, a najveća konkurencija Pixaru bit će Paramountov nešto drugačiji film Anomalisa, donosi Gold Derby.

Anomalisu su režirali Charlie Kaufman i Duke Johnson prema scenariju baziranom na Kaufmanovoj kazališnoj predstavi. Ovaj neobični animirani film po mnogočemu se ističe među ovogodišnjim natjecateljima, pa iako se od rujna predstavlja na svim velikim filmskim festivalima u široku kino distribuciju stiže tek krajem prosinca, pred sam kraj zaključivanja nominacijske liste. 
 
 
Anomalisa prati život Michaela Stonea (David Thewlis) koji ne zna kako se povezati s ljudima i svi s kojima se susreće imaju potpuno isti glas (Tom Noonan), sve dok jedne noći u hotelu ne sretne ženu apsolutno predivnog glasa (Jennifer Jason Leigh) koja će mu promijeniti život.
 
Od dvadeset stručnjaka za predviđanje Oskara (Hollywoodskih novinara koji ovaj događaj prate već godinama), samo novinarka Gold Derbyja Thelma Adams predviđa da će upravo Anomalisa osvojiti Oskara na najbolju animaciju. Sedam drugih novinara predviđaju joj drugo mjesto. Kada se zbroje svi njihovi glasovi Oskara bi trebao osvojiti Inside Out, a slijede ga Anomalisa, The Good Dinosaur, Shaun the Sheep Movie i na petom mjestu Snoopy i Charlie Brown (The Peanuts Movie)
 

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala