Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vraćaju se Gilmorice!
Netflix se trenutno nalazi u pregovorima sa autoricom serije Amy Sherman-Palladino za nekoliko novih nastavaka

Vraćaju se Gilmorice!

Posljednje novosti o još jednoj seriji koja bi se trebala ponovno vratiti na male ekrane tiče se svima omiljene serije Gilmorice. Iako se o tome priča otkako je serija prestala s prikazivanjem, ovaj put stvari u svoje ruke preuzima Netflix tako da bismo zaista mogli dobiti nove nastavke.

Međutim, ono što nam Netflix donosi neće biti prava osma sezona sa 10-13 epizoda. Njihov je plan napraviti četiri nastavka koja bi trajala po 90 minuta. Prije bismo ih mogli nazvati filmovima, ali će vjerojatno radnja biti povezana kroz sva četiri dijela.

The Hollywood Reporter prenosi kako su iz Netflixa već kontaktirali sa Amy Sherman-Palladino, koja je osmislila seriju kako bi osmislila i nove četiri epizode. Navodno se očekuje i sudjelovanje Lauren Graham i Alexis Bendel, koje su bile u glavnim ulogama kao majka i kći Gilmore.

Za sada su one jedine zvijezde koje su spomenute vezano uz nove nastavke no velika je vjerojatnost da će se većina glumačke postave vratiti. Očekujemo Kelly Bishop kao Emily Gilmore, Scotta Pattersona u ulozi Lukea Danesa, Seana Gunna kao Kirka Gleasona i Keiko Agenu kao Lane Kim. Edward Herman je preminuo prošle godine tako da Richard Gilmore neće sigurno biti dio novih nastavaka, a i vrlo popularna Melissa McCarthy vjerojatno neće imati vremena vratiti se kao Sookie St. James.

Gilmorice su se na malim ekranima pojavile davne 2000. godine i prikazivale se punih sedam sezona. Nakon šeste sezone je otišla autorica Sherman-Palladino radi problema sa ugovorom. Najviše joj je bilo žao što nije uspjela donijeti nekakav zaključak i zatvaranje priče za Lorelei i Rory.

Hoćemo li sada napokon saznati što se dogodilo s Rory koja je otišla raditi kao politički reporter? I jesu li Luke i Lorelei i dalje komplicirani i neoženjeni? Vjerojatno ćemo saznati uskoro.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala