Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Anita je nova Gazdarica, izazivači potajno ušli na Farmu
Ovotjedna uloga Gazdarice je drugačija nego dosad jer je Anita može izgubiti zbog izazivača!

Anita je nova Gazdarica, izazivači potajno ušli na Farmu

Foto: Nova TV

Na Farmi nikada nije dosadno!

U subotnjem duelu relativno novi farmer Nedjeljko je izgubio od Ivice što je značilo samo jedno: Nedjeljko će odrediti novog Gazdu ili novu Gazdaricu Farme te time odrediti sudbinu većine Farmera.

Farma je izgubila radišnog Nedjeljka što znači da će sada morati uložiti veći trud u obavljanju zadataka, a kako dolazi ljepše vrijeme to će farmerima ići u korist. Jučer u dnevnoj emisiji smo saznali koga je odabrao za glavnu ulogu na Farmi: Anitu koja je na Farmi tek tjedan dana, a svoje dukate nije ostavio nijednom farmeru, već ih je namijenio za hranu za svinje. Pismo koje je pratilo njegovu odluku je bilo dirljivo jer je Nedjeljko spomenuo česte svađe i ogovaranja na Farmi i zamolio farmere da se okane toga i radije se brinu za farmu i životinje.

No, niti ona niti ostatak farmera ne sluti što im se sprema. Dok su prepričavali događaje s dvoboja i smijali se pojedinim trenucima, izazivači Donald Jurcan i Aleksandra Ognjena Herjavić stupili su na tlo farme.

Uloga izazivača će se sastojati od toga da sljedećega Gazdu ili Gazdaricu, dakle Anitu, izazovu u dvoboj. Ukoliko netko od njih dvoje pobijedi Gazdaricu Anitu onda oni dolaze na tu funkciju. Dvoje izazivača je odmah jučer krenulo u akciju. Prišuljali su se iza kuće te skinuli farmersku zastavu, a iz Gazdine kuće ukrali jastuk. Farmeri nisu primijetili da im zastava nedostaje, na to ih je upozorio mentor Joža koji je došao pregledati životinje i naredio im da moraju pronaći zastavu. No, farmeri nestanak zastave nisu shvatili ozbiljno pa je Anamarija iz šale podignula zamjensku zastavu nalik ovčjem krznu.

Ne propustite doznati hoće li Gazdarica Anita uspjeti obraniti farmu ili će izazivači postaviti svoju zastavu, tko će izazvati Gazdu i kako će ulazak izazivača utjecati na odnose između farmera. Večeras ćemo saznati i koga će Anita odabrati za slugu i sluškinju, a izazivači bi se vrlo vjerojatno danas trebali predstaviti ostatku farme!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala