Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 16.10.
Večeras smo izabrali Farmu, Big Brother, seriju Crna lista i tri odlična filma

TV Preporuke dana – Petak 16.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 16.10.

SERIJE / EMISIJE

Farma, Nova TV u 20:15 sati
Petak je dan za odabir duelista: hoće li to biti Miriam ili Nedjeljko te koga će odabrati za protivnika? Nova farmerica Anita se nikako nije svidjela farmerima. Anni i Anamariji ona se nije svidjela pa stalno smišljaju nove spačke za nju na što Anita ne pruža otpor. Dodatni šok na Farmi je izazvao Aldov konačni odlazak zbog zdravstvenih razloga. Anamarija se povjerila Ivici da želi izaći jer joj se više ne da slušati Miriam koja ju smatra zlom osoba... Hoće li ih potop na Farmi ujediniti?

Big Brother, RTL u 21 sat
Tko večeras napušta kuću? Hoće li u nju zaista ući Soraja Vučelić, vrlo dobra prijateljica s ovogodišnjim stanarkama Barbarom i Tinom Šegetin? Kakve će to reakcije stanara izazvati?

Crna lista, 1. sezona, epizoda 11/22, HTV1 22:30 sati
FBI je svoju potragu za krticom suzio na agente koji rade na Crnoj listi. Liz otkriva neočekivanu vezu između serijskog ubojice i njegovih žrtava. Red ulazi u trag ljudima koji stoje iza napada na njega.

FILMOVI

P.S. Volim te, HTV1 u 20 sati
Činjenica da je moguće napisati ljubavnu priču u kojoj jedno od ljubavnika više nije živo potekla je iz istoimenog romana mlade Irkinje Cecilije Ahern. Tek što je izašao roman je postao bestseler, preveden je na mnoge svjetske jezike, a iste godine je prema romanu snimljen istoimeni film.

Kad te ljubav pronađe, Nova TV u 22:30 sati
U novom filmu redatelja Grega Berlantija u kojem glavne uloge tumače Katherine Heigl i Josh Duhamel, dvoje ambicioznih samaca iznenada postaju skrbnici djevojčice Sophie.

Planet terora, HTV1 u 23:25 sati
Dobrodošli u dimenziju van svake pristojnosti, dobrodošli u zombijevski raj i pakao! Nakon Sin Cityja i From Dusk Till Dawn, vrijeme je za novi akcijski freak show jednog od najotkačenijih redatelja današnjice!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala