Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sprema se novi Bijeg iz New Yorka
Klasik Johna Carpentera iz 1981. sa Kurtom Russelom u glavnoj ulozi mogao bi dobiti novu verziju

Sprema se novi "Bijeg iz New Yorka"

Već godinama je Hollywood lud za remakeovima. Kao da niti jedan poznatiji film ne može jednostavno ostati takav kakav je nego ga nakon određenog vremena jednostavno moraju prepraviti. Ista se stvar događa sa prequelima (prethodnicima) i rebootovima u posljednjih petnaestak godina. I sada se radi još jedan.

20th Century Fox, isti studio koji je ponovno napravio Planet majmuna 2001. godine, sada ima u planu napraviti remake filma Bijeg iz New Yorka. Neil Cross, čovjek koji stoji iza BBC-jeve serije Luther, trenutno je odabran za pisanje scenarija.

O remakeu filma Bijeg iz New Yorka već se godinama raspravlja. Sigurno je Foxov uspjeh serijala Planet majmuna bio jedan od poticaja da počnu razmišljati kako bi mogli postići sličan uspjeh sa nekom drugom franšizom. Novi filmaši će zasigurno započeti sa potpuno novim serijom filmova, najvjerojatnije imaju u planu trilogiju, jer danas nitko u Hollywoodu ne ostaje na samo jednom filmu.

Originalni Bijeg iz New Yorka, iza kojeg stoji John Carpenter, izašao je 1981. te odmah postao veliki hit i znanstveno-fantastični klasik. Film je smješten u budućnost, u 1997. godinu. Otok New York Cityja pretvoren je u jedan veliki zatvor u kojem je smješteno više od tri milijuna osuđenih kriminalaca. Kurt Russell glumio je lika poznatog pod imenom Snake Plissken. Plissken je vrhunski kriminalac kojeg angažiraju da spasi predsjednika čiji je avion sletio na opasni teritorij njujorškog zatvora.

Za sada još nema dodatnih informacija vezanih uz remake Bijega iz New Yorka tako da nije poznato ni kada planiraju početi s produkcijom.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala