Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Utorak 13.10.
Za danas smo izabrali nogometnu utakmicu Malta – Hrvatska, Farmu, Big Brother, dokumentarni film, dramu i komediju

TV Preporuke dana – Utorak 13.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u utorak, 13.10.

SPORT / EMISIJE

Farma, Nova TV u 20:15 sati
Prvo smo gledali del između Sare i Blaženke nakon čega je Blaženka napustila Farmu, onda smo čekali tko će biti ovotjedni Gazda pri čemu je odluka prilično očekivano pripala Ivanu, a još jedan šok je uslijedio jer je ušla nova natjecateljica / farmerica: Anita Vein Dević! Potom je i Aldo donio tešku odluku: protiv bolesti se ipak ne može boriti tako da je primoran završiti svoju farmersku avanturu. „Bilo mi je jako teško to odlučiti, ali nažalost su se opet javili zdravstveni problemi. Borio sam se koliko sam mogao, a da nije toga sigurno bi se borio do samog kraja!“ izjavio je Aldo tužan što nakon mjesec dana napušta farmu. Kako se farmeri nose s novim Gazdom, jesu li prihvatili još jednog novog člana zajednice, kako se nose s Aldovim odlaskom... saznajte večeras u dnevnoj emisiji.

Nogomet, kvalifikacije za EP 2016: Malta – Hrvatska, HTV2 20:35 sati
Večeras od 20 sati počinje prigodna HRT-ova sportska emisija, a u 20:35 sati nas čeka nova utakmica iz skupine H za KVALIFIKACIJE EURO 2016.! Hrvatska će ovaj put odmjeriti snage s Maltom. Hoće li Hrvatska osvojiti koji bod, saznat ćemo u večerašnjoj utakmici.

Big Brother, RTL u 21 sat
Napetost u Big Brother kući raste! Prva današnja emisija je na rasporedu u 21 sat, a ona bez cenzure vas čeka u 22:45 sati.

FILMOVI

Najljepša je zemlja moja, HTV1 u 20 sati
Za vrijeme rata na Kosovu mlada srpska udovica Danica zaljubi se u kosovsko-albanskog vojnika Ramiza koji ranjen u bitki potraži utočište u njezinu domu. No njihovoj krhkoj sreći zaprijeti Daničina ljubomorna susjeda Jelena...

Istine, laži i ugljikovodici, HTV1 u 20:50 sati
Novi projekt istraživanja Jadrana je za ministra gospodarstva značio projekt stoljeća, dok ekološke udruge u tome vide katastrofu i sramotu za Hrvatsku. Postavljaju se neka važna pitanja: zašto je Spectrum dobio posao istraživanja bez javnog natječaja? Zašto Vlada misli da možemo postati energetski div u regiji? Postoji li studija o tome hoće li tako nešto naštetiti turizmu i okolišu?

Petak nakon petka, Nova TV u 23:30 sati
Kad se 1995. godine u svjetskim kinima pojavila ova krimi komedija, debitantsko ostvarenje danas poznatog F. Garyja Graya svojom je svježinom, ležernošću, spontanošću i duhom na prepad osvojilo publiku i kritiku diljem svijeta. Uz nenametljivu i pouzdanu Grayevu režiju, osnovni razlog tome krio se ponajprije u lepršavom i nepretencioznom scenariju koji je supotpisao Ice Cube, vješt u duhovitom izokretanju i persifliranju općih mjesta iz predodžbi o zloglasnoj losandželeskoj četvrti South Central.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala