Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Guillermo del Toro se trudi iz petnih žila za Bitku za Pacifik 2
"Bitka za Pacifik 2" ima svog scenarista i isplaniran budžet, preostaje još samo zeleno svjetlo studija

Guillermo del Toro se trudi iz petnih žila za "Bitku za Pacifik 2"

Posljednjih nekoliko mjeseci bilo je teško za redatelja Guillerma del Tora, barem što se tiče nastavka za film Bitka za Pacifik

U rujnu se nakon pomicanja datuma premijere Bitke za Pacifik 2 postavilo pitanje hoće li nastavak akcijskog SF filma uopće ugledati svjetlo dana. Del Toro je ubrzo opovrgnuo objave koje su predviđale otkazivanje snimanja nastavka, no mnogi su ostali iznimno skeptični u uspješno okončanje nastavka. 

Kamen spoticanja je bio problem financiranja, odnosno budžeta koji je za izvorni film bio značajan (190 milijuna dolara), a unatoč dobrom uspjehu na kino blagajnama diljem svijeta nije postigao očekivani rezultat. Za nastavak ovakvoga blockbustera budžet bi trebao biti još veći. 

Naravno, redatelj Guillermo del Toro ne odustaje lako, na radost svih obožavatelja. Danas je preko Twittera na konstantne upite o statusu "Bitke za Pacifik 2" otkrio uzbudljive novosti. 

Naime, film je dobio svog scenarista, čija se finalna verzija scenarija očekuje kroz tri tjedna po riječima del Tora. Nastavak "Bitke za Pacifik" piše poznati scenarist Jon Spaihts (Prometej, Doctor Strange). Štoviše budžet za film je isplaniran, a del Toro poručuje kako preostaje samo da Legendary i Universal Pictures daju zeleno svjetlo. 

Del Toro ima velike planove za nastavak pa je tako prošlog tjedana izjavio kako želi Maisie Williams, glumicu Igre prijestolja, u jednoj od uloga u nastavku. 

Do razrješenja ove zavrzlame pričekat ćemo još neko vrijeme, a do tada pozabavite se posljednjim redateljskim uratkom del Tora, filmom Crimson Peak koji stiže u naša kina 15. listopada.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala