Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Upitna budućnost serije Specijalni izvještaj
Nakon što serija "Specijalni izvještaj" nije privukla dovoljan dio američke publike 1. sezona skraćena za 3 epizode

Upitna budućnost serije "Specijalni izvještaj"

 Nažalost, prva sezona Foxove serije Specijalni izvještaj nije se pokazala kao puni pogodak. Nakon tri emitirane epizode serije Fox je odlučio skratiti sezonu za 3 epizode. 

Planiranih 13 epizoda pretvorilo se u 10, a takva odluka ne obećava dobru budućnost za kriminalističku znanstvenofantastičnu seriju. Ni sama premijera serije nije privukla veliki broj gledatelja, a sa svakom idućom epizodom serija je gubila gledatelje.

Iako serija odluka o otkazivanju serije još uvijek nije donesena, Specijalni izvještaj očigledno nije zaintrigirao dobar dio američke publike. Skraćivanje sezone moglo bi se lako pretvoriti i u otkazivanje ukoliko se gledanost u narednim epizodama ne poveća. 

Showrunner Kevin Falls poručio je gledateljima da će sezona imati zadovoljavajuće finale, bez obzira na smanjenje epizoda. Naime, 10. epizoda je osmišljena kao zaključak glavne radnje pa to što serija ima manje epizoda neće utjecati na radnju. 

Serija je smještena u Washington, deset godina nakon događaja iz izvornog filma Stevena Spielberga Specijalni izvještaj i nakon propasti originalnog programa predviđanja zločina. u središtu radnje je suradnja između čovjeka kojeg progoni budućnost i detektivke koju progoni prošlost. Njih dvoje su u utrci s vremenom jer pokušavaju spriječiti najgore zločine 2065. godine prije no što se oni dogode.

U glavnim se ulogama nalaze Stark Sands, Meagan Good, Laura Regan i Wilmer Valderrama.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala