Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


M-1 Challenge 62 uživo na fightchanneltv.com: Kristijan Perak protiv bivšeg M-1 prvaka!
M-1 Challenge 62 možete gledati na fightchanneltv.com u subotu 10. listopada u 18:30 sati

M-1 Challenge 62 uživo na fightchanneltv.com: Kristijan Perak protiv bivšeg M-1 prvaka!


Ruska M-1 Global organizacija u Sočiju će 10. listopada organizirati svoj novi događaj na kojem će nastupiti i dubrovački borac Kristijan Perak. Nakon što je odradio odličan meč pod okriljem ove jake ruske MMA organizacije, Kristijan Perak ponovo će se naći na jednom M-1 događaju.

Perak je u travnju bio sudionik M-1 Challengea 56 gdje je pružio sjajnu borbu protiv Valeryja Myasnikova. Nakon tri runde suci su meč proglasili neriješenim, ali ono što je pokazao Perak natjeralo je čelnike ove promocije da ga ponovo pozovu. Na M-1 Challengeu 62 protivniki će mu biti bivši M-1 prvaka Vyacheslav Vasilevsky.

Vasilevsky (26-3) se trebao na ovom događaju boriti protiv Joea Raya, ali Ray se zarazio stafilokokom pa su organizatori ponudili borbu Kristijanu Peraku. Vasilevsky je sambo majstor te ima iskustva u Bellatoru, a samo tri poraza u karijeri dovoljno govore o njegovoj kvaliteti. U posljednjem meču doživio je poraz i to u borbi za naslov M-1 prvaka kad ga je ugušio Ramazan Emeev. Bilo je to u travnju, na istom događaju na kojem je nastupio i Kristijan Perak. Dubrovački borac u karijeri ima omjer 8-1, a jedini je poraz doživio od Mateja Batinića. Međutim, to je bilo u poluteškoj kategoriji.

U glavnoj borbi M-1 Challengea 62 vidjet ćemo možda i najboljeg P4P europskog borca Ivana Buchingera (29-4). Slovak će braniti naslov prvaka u pero kategoriji protiv bivšeg M-1 prvaka u lakoj kategoriji Mansoura Barnaouia (12-2). Ovaj borac iz Francuske odlučio se za promjenu te će pokušati doći i do naslova u ovoj kategoriji. Jedina dva poraza doživio je odlukom sudaca dok je 11 svojih protivnika uspio završiti prije posljednjeg gonga. Buchinger za poraz ne zna već 2 godine i 10 mjeseci te ima osam pobjeda u nizu, a posljednji koji ga je uspio pobijediti je Conor McGregor.

Na ovom se događaju trebala održati i borba za naslov prvaka u poluteškoj kategoriji između Stephana Puetza i Viktora Nemkova. No, ona je otkazan zbog ozbiljnih zdravstvenih problema koje ima Nemkov.

U poluteškoj kategoriji neporaženi Adam Yandiev (8-0) nastavak pobjedničkog niza tražit će protiv Dmitryja Voitova (10-4). Yandiev je odličan hrvač koji agresivnim stilom pokušava submissionima doći do što bržeg završetka borbe. Ovog će mu puta na suprotnoj strani biti opasan udarač Voitov.

Pero kategorija ponudit će dvoboj Kurbanali Abdusalamov (5-2) vs. Lee Morrison (14-5).

M-1 Challenge 62 možete gledati na www.fightchanneltv.com u subotu 10. listopada u 18:30 sati, a snimku eventa istog dana u 22:00 h pogledajte na Fight Channelu.

M-1 Challenge 62

Ivan Buchinger vs. Mansour Barnaoui
Stephan Puetz vs. TBA
Adam Yandiev vs. Dmitry Voitov
Lee Morrison vs. Kurbanali Abdusalamov
Kristijan Perak vs. Vyacheslav Vasilevsky

Fightsite.hr

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala