Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pozornica je spremna za viktorijanskog Sherlocka
Jedinstveni specijal BBC-jeve serije "Sherlock" konačno je predstavljen s uzbudljivim prvim trailerom

Pozornica je spremna za viktorijanskog Sherlocka

 Prvi kratki pogled na specijalnu epizodu Sherlocka, popularne BBC-jeve serije o detektivu Sherlocku Holmesu u modernom vremenu, dobili smo u srpnju. No, osim dobro počešljanih brkova Martina Freemana i kostima Benedicta Cumberbatcha taj kratki video nije otkrio mnogo.

Konačno su izgladnjeli fanovi nespretnog i genijalnog detektiva dobili i dugi službeni trailer za specijalnu božićnu epizodu

Prestalo je samo dva mjeseca do emitiranja božićnog specijala, u kojem će se Sherlock Holmes vratiti u viktorijanski London, a gotovo ništa o epizodi nije poznato. Ipak, takva misterija jednom od najpoznatijih detektiva današnjice jako dobro pristaje. 

Trailer nam otkriva da je radnja uistinu smještena u 19. stoljeće, a slučaj koji će razriješiti očigledno poprima zloslutne tonove. Izbor da se vrate u viktorijansko doba jedan od showrunnera serije, Steven Moffat, ranije ove godine opisao je jednostavno kao njihovu želju da likove barem jednom vide u izvornom okruženju kasnog 19. stoljeća. Naravno, ovaj specijal im je bila jedinstvena prilika. 

Iako smo posljednju sezonu gledali još u siječnju 2014., nije poznato kada će započeti snimanje 4. sezone "Sherlocka", ali se nadamo da će to biti ubrzo. Nažalost, osim okvirnog predviđanja kako će se specijal emitirati u vrijeme ovogodišnjih božićnih blagdana, ni točan datum emitiranja božićne epizode još nije poznat. 

Pozornica je spremna, zastor se diže, spremni smo...

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala