Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nevolje u Big Brotheru: svađe, psovke i prijetnje
Zadnjih dana je u kući postalo iznimno napeto; prvo je Rade napao Steffani i Ervina zbog seksa, a sad su zaratile Barbara i Mirjana

Nevolje u Big Brotheru: svađe, psovke i prijetnje

 
Odnosi u Big Brother kući su bili zategnuti i prije prošlog petka kad su situaciju svojim ulaskom začinili Steffani te mama i tata Vasić, Rada i Rade. Otada su svađe postale sve češće, a velika neugodnost se dogodila u nedjelju kad su se Steffani i Ervin prepustili strastima dok su ostali stanari bili u sobi što je zasmetalo Radeu koji ih je verbalno napao.
 
Steffani je na napad reagirala defanzivno i počela se braniti dok je Ervinu bilo neugodno zbog cijele situacije tako da ga je Big Brother pozvao u Ispovjedaonicu da provjeri hoće li između njih dvoje biti odnosa. Rada se povjerila Ervinu da joj njihov odnos djeluje umjetno jer se on i Steffani niti ne pogledaju tijekom dana dok Rade smatra da je Ervin prepametan za Steffani i da se treba maknuti od nje.
 
Radin tim je dana zakazao. Zorica je to prva primetila. #Veli...

Radin tim je danas zakazao. Zorica je to prva primetila. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 6. listopad 2015
 
Rivalstvo raste i između Zorice i Rade koje su zadužene za tjedni zadatak u kojem svaka svoj tim mora dovesti do kulinarske pobjede. Zadatak posebno teško pada Zorici koja sumnja da je Big Brother namjerno provocira još otkad su njih dvije zamjenile ekipe tako da ona u svojoj ima osobe koje ne podnosi.
 
Svađa se nastavila, ali među Mirjanom i sestrama Šegetin za koje Mirjana uporno tvrdi da su daleko od svetica kakvima se predstavljaju te da se u stvarnom svijetu prodaju za novac. Barbaru je to jako zasmetalo, a Mirjana ne prestaje provocirati jer joj je to zabavno. Njihove svađe postaju problem i za dnevni zadatak: stanari svaki dan moraju napraviti talk show, odrediti voditelje i goste. U drugoj emisiji koju je vodila Mirjana došlo je do sukoba jer je opet provocirala Barbaru na što se Luća postavio zaštitnički i stao u Barbarinu obranu. No, tek onda je krenuo cirkus kad su svi počeli javno iznositi što misle o svima tako da je prolaz zadatka vrlo upitan.
 
Hoće li se strasti u kući smiriti tek ćemo vidjeti, a na pomolu je još jedna neugodnost za ukućane jer se čini da su se Goran i Vesna ponovno zbližili.
 
Jedno je sigurno, Mirjana je uspela da razbesni ukućane. #Veli...

Jedno je sigurno, Mirjana je uspela da razbesni ukućane. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 6. listopad 2015

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala