Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zajednička epizoda Kosti i Sanjive doline
Fox će pokušati spojiti dvije potpuno različite serije zajedničkom epizodom koja će se prikazati krajem listopada

Zajednička epizoda "Kosti" i "Sanjive doline"

Prije nekoliko tjedana doznali smo kako će Fox pokušati napraviti nemoguće i spojiti epizode nadnaravne serije Sanjiva dolina i znanstveno usmjerene serije Kosti. Iako se prvotno nije trebala tako brzo pojaviti na ekranima, u Foxu su odlučili kako bi ipak idealno vrijeme bilo prije Noći vještica, točnije 29. listopada.

Epizoda će biti podijeljena u dva dijela. Prvo će se prikazati Kosti i epizoda nazvana The Resurrection in the Remains, u kojoj će Brennan i njen tim istraživati 200 godina staro tijelo bez glave. No prije nego se uvuku u slučaj, Ichabod Crane i Abbie Mills iz Sanjive doline doći će po tijelo i dva će tima morati raditi zajedno kako bi riješili slučaj.

Za rješavanje slučaja će im očito trebati vremena jer će se nastaviti u terminu Sanjive doline. Drugi dio zajedničke epizode nosi naziv Dead Men Tell No Tales (iako je naziv poznat, epizoda ipak nema veze sa Piratima s Kariba). Ta će epizoda imati više nadnaravni stil.

Novi lik u Sanjivoj dolini, Pandora, imat će ključnu ulogu, otpuštajući "britanski vojsku nemrtvih". Booth i Brennan bi navodno trebali pratiti Abbie i Ichaboda tijekom cijele avanture, no nije poznato koliko će pravih informacija zaista dobiti tim iz Jeffersoniana dok će Abbie i Ichabod pokušati zaustaviti zlo koje se pojavilo.

Za sada sama najava zajedničke epizode nije naišla na odobravanje najviše radi različite naravi dviju serija. Teško je uopće pretpostaviti na koji će način napraviti taj zajednički projekt bez da unište fantastičnu narav Sanjive doline ili realizam Kosti. Hoće li uspjeti u tom naumu saznat ćemo krajem listopada.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala