Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tko će režirati Brze i žestoke 8?
Nakon raznih nagađanja u posljednje vrijeme, čini se kako su izbor suzili na dva redatelja

Tko će režirati "Brze i žestoke 8"?

Foto: PR Photos

U posljednjih je nekoliko tjedana bilo mnogo govora o "redateljskoj situaciji" vezano uz film Brzi i žestoki 8, nadolazeći nastavak u franšizi vrijednoj nekoliko milijardi dolara. Mnogobrojna su imena spominjala su se kada se pričalo o preuzimanju redateljske palice, a sada se čini kako je odabran neočekivan kandidat za taj posao - redatelj F. Gary Gray.

TheWrap prenosi kako su iz izvora bliskih studiju doznali da se u Universalu među svim potencijalnim kandidatima za preuzimanje redateljske uloge najviše istaknuo upravo Gray. Predstavnici studija sada bi se trebali naći sa producentom i glavnom zvijezdom franšize Vinom Dieselom i producentom Nealom Moritzom kako bi odlučili između Graya i još jednog, neimenovanom redatelja. Nagađa se kako bi drugi redatelj mogao biti Louis Leterrier (Transporter).

Odabir Graya se na prvu možda čini kao promašen izbor no zapravo bi ta kombinacija mogla izvrsno funkcionirati. Gray je nedavno studiju donio malu promjenu filmom Straight Outta Compton, biografskim filmom o hip-hop grupi N.W.A., koja im je donijela lijepu zaradu od 200 milijuna dolara.

Osim toga, Gray je dosta raznovrstan redatelj. Njegova redateljska karijera puna je raznih žanrova, svih onih koji su bitni za filmove Brzi i žestoki: uvijek ima malo komedije - Gray je filmom Petak dokazao da mu to leži; Pregovarač je solidni triler; Gray iza sebe ima i nekoliko velikih akcijskih filmova kao što su Dobar posao u Italiji i Građanin opasnih namjera. Također je već radio i sa nekoliko članova glumačke ekipe: sa Dieselom na filmu Kartel, a da Dwayneom Johnsonom na filmu Sve je cool.

Brzi i žestoki 7 je izašao ove godine te je nauspješniji nastavak u franšizi do sada. Osmi nas dio očekuje 14. travnja 2017., a navodno bi trebao označiti početak posljednje trilogije, nakon koje završava saga o Brzima i žestokima.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala