Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Preokreti na Farmi: Anna je Gazdarica, Aldo se razbolio, ušao novi farmer
Ponedjeljak je bio zbilja turbulentan dan, a ovotjedne sluge su Sara i Josip

Preokreti na Farmi: Anna je Gazdarica, Aldo se razbolio, ušao novi farmer

Definitivno bi se moglo reći da je posljednjih dana vrlo turbulentno na najpoznatijem seoskom imanju – Farmi.

U subotu je farmu napustio Roman i za ovotjednu Gazdaricu imenovao Annu kojoj je ostavio svoje dukate, a jedan je ostavio Ivanu. Aldo se od ranog jutra žalio na bolove i povišenu temperaturu pa ga je Mia odvela s farme kako bi mu se pružila pomoć. Trenutno prima terapiju na koju pozitivno reagira. „Osjećam se puno bolje, skupljam snagu za povratak!“, poručio je farmerima i svima koji su se zabrinuli za njegovo stanje. Uz liječničko odobrenje, Aldo će se i vratiti na farmu, no to je u ovom trenutku rano za potvrditi.

Farmerska zajednica postala je bogatija za još jednog člana: umirovljenog profesionalnog vojnika Nedjeljka Bugariju. Farmeri su srdačno dočekali novog člana i skuhali mu kavu dobrodošlice. Iako su svi izjavili da će novom članu dati podršku, ipak ih mori to što su oni već mjesec dana odvojeni od civilizacije dok je Nedjeljko cijelo vrijeme njih motrio na ekranu. „On zna tko je kakav i kako se treba ponašati!“ povjerila se Anamarija Gazdarici Anni i rekla da bi trebale pridobiti Ivicu na njihovu stranu da ih štiti od ostalih farmera.

Ivica smatra da je od početka zauzeo visok položaj i nametnuo se kao vođa pa bi dolazak novog farmera mogao predstavljati eventualnu ugroženost za njega. „Ne namjeravam prepustiti mjesto alfa-mužjaka na ovoj farmi nikome, pa ni njemu!“ zaključio je Ivica. Budući da je Nedjeljko ušao naknadno, profili naših farmera i više su mu no poznati. U razgovoru s farmericama odmah im je dao do znanja: „Ne volim ogovaranja i ne volim tračeve!“ Kako će Nedjeljko zaobići ogovaranja i hoće li on u njima sudjelovati, ostaje nam za vidjeti.

Farmere je posjetio i Mentor Joža koji im je zadao pune ruke posla. Tako će farmeri ovoga tjedna morati dobro očistiti kuću, osušiti hmelj jer će raditi pivo, obrati kukuruz, ali i pripremiti se za dolazak novih životinja – svinja.

Nakon svih događanja tijekom dana, ni u večernje sate farmeri nisu imali mira. Ivica je tijekom dana pustio psa Silu s uzice i dok nisu pazili, Sila je odlutala. „Otkad je otišao Roman, ona je vjerojatno i zato pobjegla jer je on najviše vremena provodio s njom!“ zaključila je Anna što bi mogao biti povod Silinog nestanka.

Anna je u utorak donijela odluku o novim slugama. Prošlog tjedna obnašala je funkciju Gazdarice, a sada je Sara imenovana sluškinjom s Josipom koji je bio Gazda prvoga tjedna farme. Kako je Anna navela, Saru je odabrala za Sluškinju iz razloga da vidi kako to nije zezancija kako tvrdi, a Josipa zbog toga što je njih sve manje, a posla ima jako puno, a mlađi dečki su sposobniji i trebaju im jake ruke. Čini se da su Josipa dosta pogodile Annine riječi. „Za Saru sam iznenađen, al za sebe nisam. Ovdje se kose dvije riječi: Kaže ovamo uzima staroga čovjeka, a ovamo uzima mladu curu. Ovdje je kontradiktornost!“

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala