Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


James McAvoy umjesto Joaquina Phoenixa
Za još neimenovani projekt M. Nighta Shyamalana vodeću ulogu će preuzeti zvijezda "X-Men" franšize James McAvoy

James McAvoy umjesto Joaquina Phoenixa

 
 Nakon dugo vremena redatelj M. Night Shyamalan je u kinima ponovno ostvario pogodak, a naravno govorimo o uratku koji se trenutačno prikazuje u našim kinima, filmu  Posjeta. No na njegovom idućem projektu dogodio se veliki prevrat. Do sada najavljena glumačka zvijezda Joaquin Phoenix odustao je od glavne uloge u filmu.
 
Nije poznato zašto je točno Joaquin Phoenix odustao od vodeće uloge, ali objavljeno je samo kako nije uspio postići dogovor sa studijom i stoga nije finalizirao svoj ugovor. Ipak, brzo mu se našla zamjena u omiljenom glumcu "X-Men" franšize Jamesu McAvoyju, poznatom i po liku mladog profesora Charlesa Xaviera.
 
Novi film M. Nighta Shyamalana još uvijek nije dobio svoj naslov, a po običaju poznati redatelj ne odaje nikakve detalje filma ovako rano u procesu produkcije. Kako izvještava The Hollywood Reporter, film će biti nadnaravni triler, a produkcija je u skladu s posljednjim redateljevim filmom, ranije spomenutim hororom "Posjeta". 
 
Naime, navodno će film imati mali budžet, a produkciju filma su preuzeli Jason Blum i Marc Bienstock. "Posjeta" je imala budžet od samo 5 milijuna dolara, a do sada je postigla zaradu od 67 milijuna dolara na svjetskim kino blagajnama.
 
James McAvoy je završio snimanje na svojem posljednjem nastavku X-Mena, kojeg ćemo gledati idućeg ljeta, a uskoro (25. studenog) u svjetska kina dolazi i Victor Frankenstein u kojem McAvoy glumi uz rame Daniela Radcliffa. 
 
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala