Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 3.10.
Danas smo izabrali novu sezonu Maestra, Zvjezdice, Farmu, dvije serije te tri žanrovski različita filma kao "odmor" od reality emisija

TV Preporuke dana – Subota 3.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 3.10.

SERIJE / EMISIJE

Zvjezdice, RTL u 20 sati
Pogledajte tko će večeras oduševiti žiri Zvjezdica i hoće li nečija izvedba rasplakati nekog od članova žirija kao što se prošli put rasplakala Alka Vuica.

Maestro, HTV1 u 20 sati
Kreće nova sezona zabavne emisije u kojoj sedam poznatih osoba ima priliku ispuniti svoj san - dirigirati velikim Simfonijskim orkestrom HRT-a. U novoj sezoni studenti su: Jelena Miholjević, Željka Ogresta, Jelena Radan, Dražen Ilinčić, Borko Perić, Davor Štern i Mile Kekin.

Farma, Nova TV u 20:10 sati
Subota je dan za duel što znači da nas večeras napušta jedan farmer. Duelisti su Ivica koji je dobio više šibica od Blaženke te koji je potom za protivnika izabrao Romana jer je upravo njegova šibica odlučila o prvom duelistu. Tko će nas napustiti? I koga će gubitnik izabrati za novog Gazdu Farme?

Sljedbenici, 1. sezona, epizoda 1/15, Doma TV u 23:15 sati
Nova napeta kriminalistička serija s dobitnikom Zlatnog globusa Kevinom Baconomprati agente FBI-a koji u suradnji s bivšim agentom Ryanom Hardyjem pokušavaju uhvatiti genijalnog serijskog ubojicu koji zahvaljujući inteligenciji i karizmi okupi i pokrene kult sljedbenika. Situacija svakim trenutkom postaje sve opasnija dok zloglasni psihopat manipulira cijelom mrežom ubojica na slobodi.

Carstvo poroka, 4. sezona, epizoda 1/12, HTV2 u 23:30 sati
Večeras počinje nova, četvrta sezona HBO-ove hit serije koja je do ove sezone nagrađena s čak 12 Emmyja, 2 Zlatna globusa i nizom drugih nagrada. Nakon što je preživio epski sukob s Gypom Rosettijem, Nucky ponudi primirje Joeu Masseriji te rješava razmirice s Arnoldom Rothsteinom.

FILMOVI

Čarobnjakov šešir, RTL Kockica u 21 sat
Za one najmlađe i one starije koji vole ovaj klasik preporučamo Čarobnjakov šešir, predivan animirani film nastao prema predlošku djela Sunčane Škrinjarić.

Đavolji dvojnik, HTV1 u 21:35 sati
Zastrašujuću viziju kuće Saddama Husseina doživljavamo kroz pogled čovjeka koji je bio prisiljen postati dvojnik Saddamovu sadističkom sinu Udayi Husseinu.

Pijesak i snovi, RTL2 u 1:15 sati
Inspiracija filma je došla od mističnog bića iz priča naroda centralne i sjeverne Europe Sandmana koji ljudima donosi dobre snove tako da im noću dok spavaju pospe magični pijesak po očima.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala