Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 2.10.
Večeras smo izabrali humanitarni specijal Kola sreće, Farmu, Big Brother, serije Crna lista i Pod svaku cijenu te tri odlična filma

TV Preporuke dana – Petak 2.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 2.10.

SERIJE / EMISIJE

Kolo sreće: Specijal s komičarima, RTL u 20 sati
Marina Orsag, Vlatko Štampar, Saša Turković, Miranda Lončar, Goran Furjan i Aleksandar Curać-Šarić, stalni stand up komičari u Studiju smijeha natjecat će se u specijalnom izdanju Kola sreće za iznos koji će biti uplaćen u humanitarne svrhe, točnije za pomoć udruzi RTL pomaže djeci.

Farma, Nova TV u 20:15 sati
Petak je dan za odabir duelista. Bilo da prvi duelist bude sluškinja Blaženka ili sluga Ivica, oboje su obećali za svog protivnika u duelu izabrati Annu. Hoće li se to večeras ostvariti? Kome su ovaj tjedan gledatelji poklonili imunitet?

Big Brother, RTL u 21 sat
Tko večeras napušta kuću? Podsjetimo, nominirani su braća Vasić (Mika i Giba), Goran i Antun. Je li istina da u kuću ulazi ostatak Vasića i Steffani? Kako će Steffani reagirati na Elvirovo upucavanje Barbari i Mirjani? Saznajte večeras!

Crna lista, 1. sezona, epizoda 7/22, HTV1 22:45 sati
Red vodi Liz u potragu za poremećenim stručnjakom za kemijsko oružje koji je pustio rijetku, ali smrtonosnu bolest u washingtonsku podzemnu željeznicu.

Pod svaku cijenu, 1. sezona, epizoda 2/6, HTV2 23:25 sati
Nakon ubojstva mlade djevojke slučaj je naizgled zatvoren, ali Helen je uvjerena da nije sve onako kako se čini te u pomoć poziva Jacka i njegov tim ne bi li dokazali da je osuđeni počinitelj ustvari nedužna žrtva prijevare.

FILMOVI

Otac i sin, HTV3 u 22:10 sati
Otac i sin žive sami već godinama u malom stanu. Dvojac je već toliko uhodan da imaju svoj vlastiti svijet i svoje rutine pa se nekome mogu činiti kao braća, a nekome čak i kao ljubavnici. Aleksej (Aleksej Nejmišev) po uzoru na svog oca (Andrej Ščetinin) odlazi u vojnu školu u kojoj ima tipične tinejdžerske probleme od kojih je jedan i ljubavni pogotovo zato što mu je djevojka ljubomorna na odnos koji ima s ocem. U najvećem problemu se nađe kada dobije posao u drugom gradu što znači da bi se trebao preseliti od oca, ali nije spreman na to...

Moja lažna žena, Nova TV u 22:20 sati
Plastični kirurg (Adam Sandler) boji se ući u ozbiljnu vezu pa svojoj puno mlađoj djevojci (Brooklyn Decker) kaže da je zapravo oženjen i da ima djecu kako bi izbjegao bilo kakvu mogućnost ulaska u nešto što zapravo ne želi. Međutim, nakon što djevojka posumnja u njegovu iskrenost, on zamoli svoju kolegicu s posla (Jennifer Aniston) da, skupa sa svojom djecom, glumi njegovu nepostojeću obitelj kako bi dokazao da je u pravu.

Machete, HTV1 u 23:30 sati
Meksiko. Spašavajući otetu djevojku, federalni agent Machete Cortez (D. Trejo) ostavljen je na milost i nemilost moćnog narkobossa Rogelija Torreza (S. Seagal). Torrez smakne Macheteovu obitelj i njega, no agent nekako uspije preživjeti. Tri godine poslije, Machete radi teške poslove na crno u Teksasu. Ondje ga primijeti imućni poduzetnik Michael Booth (J. Fahey) i angažira za likvidaciju teksaškog senatora McLaughlina (R. De Niro), zbog senatorove kampanje protiv ilegalnih useljenika. Machete prihvaća ponudu no ubrzo shvati da je žrtveno janje u planovima korumpiranih političara koji surađuju s njegovim starim neprijateljem Torezzom...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala