Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TLZP: Maja Šuput kao Robin Thicke za dlaku pobijedila Sašu Lozara
Treća epizoda nas je ponovo sve zabavila, a atmosferu je podignuo i gostujući član žirija Davor Gobac

TLZP: Maja Šuput kao Robin Thicke za dlaku pobijedila Sašu Lozara

U trećoj epizodi popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato pobjedu je odnijela Maja Šuput koja se transformirala u Robina Thickea s pjesmom Blurred Lines. Kao pobjednica je imala pravo izabrati kome će Nova TV donirati 10 tisuća kuna u njezino ime i odluka je pala na udrugu Srce.

„Stvarno si opet oduševila. Ti vrlo dobro znaš kako je biti djevojka na koju se pale tipovi. Reci kakvo je sad iskustvo na kojeg se pale sve djevojke?“ upitao ju je Đuro nakon nastupa koji je cijelu publiku podigao na noge. Sandra je rekla da ju je fascinirala svojom kontrolom, a Tomo in der Mühlen joj je poručio: „Dodala si već jednoj kontroverznoj pjesmi korak dalje prema kontroverznosti.“ Ovaj put se u gostujućoj ulozi žirija našao Davor Gobac koji je također bio oduševljen izvedbom.

Prvi nastup oduševio je publiku u studiju i pred malim ekranima kad je Saša Lozar u srebrnom kostimu stupio na pozornicu kao Jelena Rozga i otpjevao njezinu hit pjesmu Nirvana. Đuro mu je poručio: „Saša, ti si jedan tako talentiran mladić da je to nevjerojatno. Takva intonacija i takvo savršenstvo pokreta, ne mogu vjerovati i odličan kostim, jako praktičan!“ Ivana Šarića smo ovaj puta gledali u liku Boba Marleya, a Renata Sabljak je utjelovila glazbenu divu Whitney Houston s pjesmom I wanna dance with somebody.

Ivana Marić se transformirala u Gwen Stefani, a s legendarnom ljubavnom pjesmom Celine Dion iz filmaTitanik je nastupio Luka Bulić za koji je Đuro zaključio: „Mene obara s nogu ta tvoja ufuranost u likove koje tumačiš!“

„Ovo je izazov zaista svakom glumcu. Ti si toliko uživala i to uživanje si prebacila na nas. Beskrajno si nas zabavila! Ovdje si pokazala da si vrhunska glumica!“ komentirala je Sandra nastup Maje Posavec koja se ovoga puta transformirala u frontmena grupe Hladno pivo. Nastup Dušana Bućana proglašen je najslađim, a utjelovio je pjevačicu Meghan Trainor s pjesmom All About That Bass.

Nakon što je žiri dodijelio svoje bodove na vrhu ljestvice se nalazio Saša Lozar, a onda je bio red na kandidatima da podijele bodove jedni drugima tako da je na kraju Saši izmakla pobjeda za samo jedan bod. Ovo je bila prva pobjeda Maje Šuput u ovoj emisiji.

Sljedećeg tjedna kandidate očekuju novi izazovi: vidjet ćemo kako će izgledati transformacija Ivana Šarića u Grace Jones, Saše Lozara u Taylor Swift, Renate Sabljak u Tošu Proeskog, Ivane Marić u Chaka Khan. Svakako će biti zanimljivo vidjeti Maju Šuput u liku Šabana Bajramovića, a Dušana Bućana kao Shaggyja. Luka Bulić nastupit će kao pjevač legendarne grupe AC/DC, a Maju Posavec ćemo gledati u sastavu grupe AQUA.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala