Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Listopad na Klasik TV-u
Jesen je počela, a zagrijati se možete uz izvrsne filmske premijere i cikluse filmova 'Vikend krimi filmova' i 'Vruće erotske scene'

Listopad na Klasik TV-u

Klasik TV nam u listopadu donosi fantastične filmske poslastice. Osim izvrsnih filmskih premijera, ovaj mjesec možemo uživati u premijeri humoristične serije Zona Zamfirova te ciklusima filmova Vikend krimi filmova i Vruće erotske scene.

Filmske premijere

Filmske premijere četvrtkom na Klasiku počinju već večeras dokumentarnim filmom Ljubavna odiseja u kojem autorica razotkriva svoje prethodne veze te svoje bivše partnere i sebe suočava s kompleksnošću suvremene ljubavi. Sljedeći nas četvrtak očekuje komedija Carevo novo ruho, debitantski cjelovečernji film Ante Babaje, legende hrvatske kinematografije.

Sredinom mjeseca čeka nas film Milijuni na otoku redatelja Branka Bauera, uzbudljiv pustolovni film za djecu u kojem je debitantsku ulogu ostvario Relja Bašić. U četvrtak 22.10. stiže ratni film Partizanska eskadrila, kultni akcijski partizanski film. Tjedan kasnije, u utorak 27.10. stiže ratni spektakl Valter brani Sarajevo, još jedan kultni ratni akcijski spektakl.

Vikend krimi filmova

Ovoga vikenda, 3. i 4.10., Klasik TV posebno prikazuje najbolje kriminalističke filmove sa ovih područja. U subotu nas od 18h čeka film Nož, po hit romanu Vuka Draškovića koji kroz sudbinu svojih likova priča priču o sudbini nacije, njenim korijenima i zlu koje slijedi. Od 20h uživajte u trileru Ubojstvo na svirep i podmukao način iz niskih pobuda.

Nedjelja je rezervirana za triler Neka druga žena koji će se prikazati u 18h. U večernjem terminu od 20h čeka nas još jedan triler - film Opasni trag, čija se radnja odvija 1980. godine, a obuhvaća istinite događaje - djelovanje albanskih iredentista na Kosovu.

Klasici na Klasiku - Vruće erotske scene

Bogatoj povijesti filmskog seksa i domaća je kinematografija dala svoj skroman doprinos. Iako se na scene golotinje nije gledalo s odobravanjem, cenzore su više zanimale neke druge teme. Međutim, seksualni odnosi na Balkanu najčešće su prikazivani kao dominacija muškarca nad ženom.

Konkurencija filmova s naglašenim erotskim scenama ima napretek, a na Klasik TV-u će se prikazati šest naslova koji kriju neke od najprovokativnijih scena na našim prostorima. Filmovi će se prikazivati od 26.10. do 10.11. svakog ponedjeljka i utorka u 24h.

Počinjemo komedijom Ko to tamo peva, nakon čega slijedi Haloa - praznik kurvi. Tjedan kasnije na programu je drama Samo jednom se ljubi te Lepota poroka. Ciklus zatvaraju komedija Varljivo ljeto '68 te ljubavni film Vizantijsko plavo.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala