Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Brzi i žestoki 8 nema problema s pronalaskom redatelja
Vin Diesel opovrgnuo nevolje u traženju redatelja i potvrdio snimanje još 3 nastavka popularne akcijske franšize

"Brzi i žestoki 8" nema problema s pronalaskom redatelja

 Vin Diesel se okrenuo Facebooku kako bi smirio medijsku buku koja se podigla oko novog nastavka Brzih i žestokih

Svjetski popularna akcijska franšiza svoju 8. iteraciju najavila je za travanj 2017. godine, a posljednjih dana porasla je zabrinutost za produkciju pod vodstvom Vina Diesela. Naime, nakon izvještavanja The Hollywood Reportera o stanju produkcije postavilo se pitanje zašto još nije odabran redatelj za "Brzi i žestoki 8"

Nakon izazovnog snimanja prošlog nastavka "Brzi i žestoki 7" u jeku smrti vodećeg glumca Paula Walkera, Vin Diesel je dobio istaknutiju ulogu u franšizi, a mnogi su nedostatak izbora redatelja pripisali upravo Vin Dieselu koji je producent franšize još od 2008. godine. Mnogi mediji su optužili Diesela za postavljanje prezahtjevnih standarda i otežavanje izbora, a neki su doveli u svezu i navodnu želju da on sam režira jedan od nastavaka franšize. 

Vin Diesel je na svom Facebook profilu kratkom izjavom opovrgnuo ikakve teškoće.

The fans of the Fast & Furious SAGA are the best fans in the world... Since I became the Producer in 2008, you have been...

Posted by Vin Diesel on 25. rujan 2015

Nakon što se zahvalio svojim vjernim fanovima o temi je rekao sljedeće:

- "Moj producentski partner Neil (Moritz) volio bi da jednostavno potpišem bilo kojeg redatelja, ali ovo je posebna franšiza stoga se s ovim pitanjima mora delikatno postupati." 

- "Da budem jasan", nastavio je Vin Diesel - "još nikome nije ponuđeno mjesto redatelja... a kamoli da je netko dobio scenarij."

Ponovno je spomenut i plan za snimanje još 3 nastavka nazvane "finalna trilogija" koji uključuje osmi, deveti i deseti film, pa možemo biti sigurni kako ćemo ovu oktansku akciju gledati još dugi niz godina. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala