Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ove jeseni Sila je uz Vas
Legendarni "Star Wars" serijal emitirat će se u listopadu na AXN-u

Ove jeseni Sila je uz Vas

Poznata saga Georgea Lucasa bez sumnje je promijenila način na koji se stvaraju filmovi postavši svjetski fenomen. Počevši od 3. listopada AXN Adria će emitirati prvih šest epizoda serijala Zvjezdani ratovi.

Godine 1977. nitko nije mogao predvidjeti da će film Zvjezdani ratovi (danas poznat kao Zvjezdani ratovi: Nova nada) postati prvi dio najpoznatije svjetske svemirske sage. Nastavno na uspjeh prvog filma, od tada je još snimljeno pet uradaka, što je franšizu Star Wars učinilo vrijednom 27 milijardi američkih dolara.

Počevši od listopada AXN će emitirati cijelu sagu Zvjezdani ratovi kao dio jesenske programske sheme, a sve kreće s epizodama I, II i III koje prikazuju pad Republike i uspon Carstva. Prvi nastavci se usredotočuju na Anakina Skywalkera i njegovu postupnu preobrazbu u Darth Vadera. Kasnije tijekom listopada epizode IV, V i VI ispričat će priču o Galaktičkom narodnom ratu u kojem se mladi Luke Skywalker obučava za Jedi viteza kako bi pobijedio Darth Vadera.

Jesenska ponuda uključuje i šestu sezonu animirane serije Star Wars: The Clone Wars i prvu sezonu Star Wars Rebels kao i brojne dokumentarce koji prikazuju događanja iza scene. Najveći obožavatelji Star Wars serijala moći će uživati u cjelodnevnom maratonu svih filmova prije nego se sedmi dio svemirske sage Star Wars: The Force Awakens bude emitirao u kinima diljem svijeta 18. prosinca.

Zvjezdani ratovi: Fantomska prijetnja - 3.10. u 20:10h
Zalutavši na napuštenom planetu Tatooine, nakon što su spasili mladu kraljicu Amidalu od invazije na Naboo, Jedi naučnik Obi-Wan Kenobi i njegov učitelj Qui-Gon Jinn otkriju 9-godišnjeg Anakina Skywalkera, mladog roba u kojem je Sila neobično jaka. Anakin pobijedi u uzbudljivoj utrci Podrace, što mu donosi slobodu, te napušta svoj dom kako bi se obučavao za Jedi viteza. Junaci se vraćaju na Naboo gdje se Anakin i kraljica susreću s masovnom invazijom dok se dvojica Jedija susreću sa smrtnim neprijateljem Darth Maulom. Tada shvaćaju da je invazija tek prvi korak u opakom planu kojeg spremaju snage tame poznate kao Sith.

Zvjezdani ratovi: Klonovi napadaju - 4.10. u 20:10h
Deset godina nakon invazije na Naboo, galaksija je na rubu rata. Pod vodstvom odbjeglog Jedija imena Count Dooku, tisuće solarnih sistema prijete da će se odvojiti od Galaktičke Republike. Nakon što je izvršen pokušaj atentata na senatoricu Padmé Amidala, bivšu kraljicu Nabooa, 20-godišnji Jedi naučnik Anakin Skywalker je zadužen da ju štiti. Tijekom te misije, otkrije da je zaljubljen u Padmé, ali ujedno otkrije i svoju tamnu stranu. Uskoro su Anakin, Padmé, i Obi-Wan Kenobi uvučeni u središte separatističkog pokreta i početak rata klonova.

Zvjezdani ratovi: Osveta Sitha - 10.10. u 20:10h
Godinama nakon početka rata klonova, plemeniti Jedi vitezovi vode veliku vojsku klonova diljem cijele galaksije u borbu protiv separatista. Kada osloglašeni Sith otkrije tisućljetni plan kojim želi zavladati galaksijom, Republika se raspadne u komadiće, a na njezinim ostatcima nikne zlo Galaktičko Carstvo. Jedi junak Anakin Skywalker zaveden je od mračne strane Sile da postane Carev novi naučnik - Darth Vader. Jediji su desetkovani, Obi-Wan Kenobi i Master Yoda primorani su skrivati se, a jedina nada za galaksiju su Anakinovi potomci - blizanci rođeni u potpunoj tajnosti koji će postati junaci.

Zvjezdani ratovi: Nova nada - 11.10. u 20:10h
S vremenom radnje od 30 godina nakon nastavka Star Wars: The Phantom Menace, četvrta epizoda Star Wars sage vraća se na napušteni planet Tatooine. Mladi Luke Skywalker otkriva svoju sudbinu kada ga tijekom potrage za izgubljenim robotom spasi osamljeni Jedi Obi-Wan Kenobi. Dok rat bjesni galaksijom, a pobunjeničke snage se bore protiv zlog Galaktičkog carstva, Luke i Obi-Wan dobiju pomoć važnog pilota imena Han Solo. Priključuje im se neobični robotski duo R2-D2 i C-3PO, te se ovaj tim uputio spasiti princezu Leiu, predvodnicu pobunjenika, s misijom da unište najvažnije oružje Carstva.

Zvjezdani ratovi: Carstvo uzvraća udarac - 17.10. u 20:10h
Nakon uništenja najvažnijeg oružja, postaje Death Star, carske snage nastavljaju progoniti pobunjenike. Nakon njihovog poraza na ledenom planetu Hoth, Luke se zaputi na planet Dagobah kako bi se obučavao uz Jedi Mastera Yodu koji je živio u tajnosti sve od pada Republike. U pokušaju da preobrati Lukea na tamnu stranu, Darth Vader namami mladog Skywalkera u zamku u plutajućem gradu oko planeta Bespin. U žaru njihove žestoke borbe laserskim mačevima, Luke se suoči sa strahovitim otkrićem o Sith Lordu.

Zvjezdani ratovi: Povratak Jedija - 18.10. u 20:10h
Godinu dana nakon događaja tijekom nastavka The Empire Strikes Back, Carstvo se priprema uništiti pobunjenike sa još snažnijom postajom Death Star dok pobunjenička flota planira veliki napad na tu svemirsku postaju. Luke Skywalker se suočava s Darth Vaderom u konačnom obračunu pred zlim Carem.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala