Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Chris Evans i Jared Leto zajedno u trileru The Girl On The Train
U filmu o djevojci koja vozeći se u vlaku svjedoči šokantnom događaju, Evans i Leto igrat će glavne muške uloge

Chris Evans i Jared Leto zajedno u trileru "The Girl On The Train"

Foto: PR Photos

Chris Evans i Jared Leto upravo su završili snimanje ovogodišnjih velikih projekata. Evansa ćemo uskoro gledati novom nastavku Marvelovog filma Kapetan Amerika, a Leto je utjelovio Jokera u filmu Suicide Squad. Dok filmovi čekaju svoj dolazak u kina, čini se da ovi glumci misle nakratko iskočiti iz odijela superjunaka i udružiti svoje snage u jednom sasvim drugačijem projektu. Kako saznaje We got this Covered njih dvojica su glavni kandidati za glavne muške uloge u trileru The Girl on the Train.

Film The Girl on the Train adaptacija je istoimenog bestselera Paule Hawkin i do sada je potvrđeno da će u njemu igrati glumice Emily Blunt (Sicario), Rebecca Ferguson (Nemoguća misija: Protokol duh) i Haley Bennett (Pravednik). 

Blunt će igrati Rachel, ženu koja svako jutro putuje vlakom i za vrijeme dok vlak stoji na semaforu ona uvijek gleda u istu kuću i zamišlja da poznaje par koji u njoj živi, te da je njihov život savršen za razliku od njezinog koji se nakon razvoda počeo raspadati. Jednog jutra u toj se kući dogodi nešto šokantno, a Rachel postaje dio njihove priče. 

Ferguson će u filmu biti Anna, žena koja se udala da Rachelinog bivšeg supruga kojeg bi trebao igrati Evans. Bennet je pak dobila ulogu Megan, njihove udane susjede koja je nestala, a njezinog muža Scotta trebao bi utjeloviti Leto.

Film će producirati Marc Platt, scenarij potpisuje Erin Cressida Wilson, a režirat će ga Tate Taylor. Kako za sada stvari stoje, ukoliko Evans i Leto uspiju uskladiti rasporede možemo od ovoga izuzetno uspješnog romana očekivati još uspješniji film.

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala