Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Labirint: Kroz spaljenu zemlju bolji od Deppove Crne mise
Protekli vikend je u svjetskim kinima vladao nastavak "Labirinta" koji igra i kod nas dok ćemo na "Crnu misu" pričekati do 15.10.

"Labirint: Kroz spaljenu zemlju" bolji od Deppove "Crne mise"

Nastavak tinejdžerskog SF hita Labirint: Kroz spaljenu zemlju je prema podacima s BoxOfficeMojo ipak startao nešto bolje od mafijaške drame s Johnnyjem Deppom Crna misa.

Labirint: Kroz spaljenu zemlju je u svom prvom vikendu prikazivanja u SAD-u zaradio oko 30 milijuna dolara što je samo dva milijuna manje od prošlogodišnjeg prethodnika (Labirint: Nemogući bijeg). Film je rađen na budžetu od 61 milijun dolara, a iz 20th Century Foxa priznaju da su očekivali nešto bolji start.

Novo poglavlje napetog znanstveno-fantastičnog akcijskog trilera prikazuje nam Thomasa i Gladere kako se suočavaju sa najvećim izazovom do sada, tražeći tragove o misterioznoj i moćnoj organizaciji znanoj kao WCKD. Labirint igra i u našim kinima u redovitoj projekciji od četvrtka.

Novi film Scotta Coopera Crna misa s uistinu zvjezdanom glumačkom ekipom koju predvodi Johnny Depp (Benedict Cumberbatch, Dakota Johnson, Juno Temple, Joel Edgerton, Kevin Bacon, Sienna Miller) je startao na drugom mjestu i to s prilično dobrom zaradom od 24 milijuna dolara u SAD-u s obzirom na to da je riječ o filmu s oznakom R. Crna misa je napravljena s budžetom od 53 milijuna dolara, a riječ je o istinitoj priči o jednom od najdužih i najskandaloznijih kriminalističkih saga u SAD-u čiji je protagonist zloglasni gangster James "Whitey" Bulger (Depp). Film u naša kina stiže 15. listopada.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala