Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Film Crveni vrabac ponovno će okupiti ekipu blockbustera Igre gladi
U špijunskom trileru "Crveni Vrabac" Lawrence će utjeloviti časnicu ruske obavještajne službe Dominiku Egorovu

Film "Crveni vrabac" ponovno će okupiti ekipu blockbustera "Igre gladi"

Zadnji dio trilogije romana Igre gladi: Šojka rugalica, čiji će drugi dio u kina stići u studenome označio je kraj suradnje ove uspješne ekipe. Ipak kako saznaje Deadline čini se da je na pomolu nova suradnja redatelja Igre gladi Francisa Lawrencea i glavne zvijezde filma Jennifer Lawrence na sasvim novom projektu, adaptaciji romana Crveni vrabac.

Priča koja je proizašla iz pera Jasona Matthewsa, umirovljenog časnika CIA-e, javnosti otkriva detalje iz njegova dugogodišnjeg rada u inozemnim predstavništvima Centralne obavještajne agencije, a jedna od najintrigantnijih tema knjige je vrbovanje stranih državljana koji dostavljaju informacije CIA-i. 

Radnja romana odvija se u suvremenoj Rusiji, a prati život Dominike Egorove (Jennifer Lawrence), časnice ruske obavještajne službe koja pokušava preživjeti u post-sovjetskoj obavještajnoj džungli. Protiv njezine volje naređeno joj je da postane vrabac, te da zavede mladog CIA-inog operativca Nathaniela Nasha koji zadužen za najvažniju obavještajnu krticu u ruskim redovima.          

Iako o produkciji ovog špijunskog trilera nema još konkretnih informacija, imena koja se povezuju s projektom su producenti David Fincher i Darren Aronofsky, a za scenarij bi trebao biti zadužen Justin Haythe. Budući da već sada za film postoji veliki interes, nadamo se da ćemo uskoro saznati više detalja o njegovu dolasku u kino dvorane.

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala