Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nemoguća misija: Odmetnuti imala odličan start u Kini
Još jedan rekord ide i za "Malce" koji su zbog uspjeha u Kini sad 2. najbolji animirani film svih vremena (iza "Snježnog kraljevstva")

"Nemoguća misija: Odmetnuti" imala odličan start u Kini

Protekli vikend na kineskom tržištu je bio posebno dobar za dva filma: akciju Nemoguća misija: Odmetnuti i animiranu komediju Malci!

Nova Nemoguća misija je tako startala s odličnih 86 milijuna dolara na tom tržištu što trenutno znači ukupnu svjetsku zaradu od odličnih 613 milijuna dolara. Ovo je najveće otvaranje za neku franšizu u Kini i za bilo koji film Toma Cruisea dosada, a zaradio je samo 17% manje od debija Jurskog svijeta koji se i dalje nalazi na prvom mjestu kineskog box office-a.

Kako iz Paramounta zadovoljno trljaju ruke, za zadovoljstvo imaju razloga i u Universalu te Illumination Entertainmentu. Njihovi Malci ne prestaju osvajati svijet tako da su u Kini startali s odličnih 20 milijuna dolara, odnosno najboljim rezultatom u prvom danu prikazivanja za neki animirani film na tom tržištu, piše The Hollywood Reporter. Ukupna zarada za ovaj animirani film koji je osvojio i male i velike sada je došla do 1,080 milijarde dolara što je dovoljno da prestigne Priču o igračkama 3 (1,063 milijuna) i time postane drugi najuspješniji animirani film svih vremena (na prvom je i dalje uvjerljivo Snježno kraljevstvo s 1,274 milijarde dolara).

U većini kina diljem svijeta je protekli vikend s prikazivanjem počeo Fox-ov Labirint: Kroz spaljenu zemlju koji u hrvatskim kinima starta ovaj četvrtak uz avanturu Everest, španjolski triler Močvara i biografsku glazbenu dramu koja je osvojila svijet Straight Outta Compton.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala