Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sam Smith će otpjevati temu novog Jamesa Bonda
Naslovna pjesma u filmu "Spectre" će se zvati "Writing’s On The Wall", a premijeru ćemo čuti 25. rujna

Sam Smith će otpjevati temu novog Jamesa Bonda

Foto: PR Photos

Nakon nekoliko dana šuškanja o novoj naslovnoj pjesmi novog Jamesa Bonda Spectre danas je postalo službeno: Sam Smith je već snimio pjesmu naziva Writing’s On The Wall koja će obilježiti novog Bonda, prenosi The Wrap!

Smith, čiji je debitantski album In The Lonely Hour odmah osvojio ljestvice u Velikoj Britaniji i drugo mjesto u SAD-u te mu donio četiri Grammyja i tri Brit Awardsa, je napisao navedenu pjesmu s također dobitnikom Grammyja Jimmyjem Napesom. Ovo će biti prva James Bond tema nakon 1965. godine koju samostalno izvodi Britanac. Za prošli film je pjesmu Skyfall otpjevala Adele.

"Sam i Jimmy su napisali predivnu pjesmu za Spectre koju će dodatno naglasiti Samove fantastične vokalne sposobnosti. Mislim da će Writing’s On The Wall biti zapamćena kao jedna od najboljih James Bond pjesama", uvjereni su višegodišnji Bondovi producenti Michael G. Wilson i Barbara Broccoli.

Smith je oduševljen: "Ovo je vrhunac moje karijere. Čast mi je što konačno mogu objaviti da ću ja izvesti novu James Bond pjesmu. Jako sam uzbuđen što ću postati dio britanskog nasljeđa i pridružiti se nekim od najvećih glazbenika svih vremena. Nadam se da će svi uživati u pjesmi baš kao i mi dok smo je stvarali."

Capitol Records će objaviti pjesmu 25. rujna kad će biti moguće naručiti je putem streama. Spectre se u našim kinima očekuje 6. studenog ove godine. Istog dana film starta i u SAD-u dok u Velikoj Britaniji izlazi 10-ak dana ranije, 26. listopada.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala