Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Veliki filmski kviz gostuje na Trash film festivalu u Varaždinu
11. rujna s početkom u 19:00h - Veliki filmski kviz u sklopu varaždinskog Trash film festivala

Veliki filmski kviz gostuje na Trash film festivalu u Varaždinu


Htjeli mi to priznati ili ne, ljeto je gotovo, a s ljetom završava i naša kvizomanska pauza tijekom koje smo nakupili par kila, ali i pripremili mnogo pitanja s kojima ćemo vas testirati u novoj sezoni Velikog filmskog kviza!

Novu sezonu otvorit ćemo Velikim filmskim kvizom ni manje ni više nego u Varaždinu. U suradnji s Trash film festivalom, momcima i djevojkama koji su uložili puno hvalevrijednog truda i od nekadašnjeg glavnog grada Lijepe naše napravili regionalni centar trash filmova, u film i kulturu zaljubljene Varaždinke i Varaždince zabavit ćemo selidbom našega kviza na sjever. Pod vodstvom uvijek raspoloženog Gorana Vugrineca Goca, hiperaktivnog predvodnika domaće stand-up scene, kviz ćemo održati u petak, 11. rujna (datum tradicionalno rezerviran za bombastične projekte!), s početkom u 19:00 sati, i to u Atriju Županijske palače (Franjevački trg 7). Jer, kad FAK-ovci gostuju, ništa manje od ovoga kraljevskog tretmana ne bi bilo dostojno Velikog filmskog kviza!

Za sve koji prvi put čujete za Veliki filmski kviz, ukratko ću objasniti o čemu se radi i kakav je sustav natjecanja. Naši se kvizovi, strukturalno doduše podložni sitnim promjenama, sastoje od brojnih i raznolikih provjera znanja o filmsko-televizijskom svijetu. U kategoriji Čovjek koji je previše znao, natjecatelji će se susresti sa standardnim pitanjima općeg znanja. Kategorija Izgubljeni u prijevodu multimedijalnog je karaktera, i zahtijevat će od publike da filmove prepoznaje na temelju fotografija, dijaloga i pjesama. U kategoriji Memento natjecatelji će morati odgonetnuti filmsku zagonetku na temelju hintova do kojih će sami doći točnim odgovaranjem na naša prividno nepovezana pitanja, a premijerna kategorija pod nazivom Teksaški masakr zlatnom motorkom provjerit će vaše znanje u području, pogodili ste, trash filmova. Dvije ekipe koje skupe najviše bodova snage će odmjeriti u finalnom, krvavom obračunu Točno u podne, u kojem će natjecatelje voditelj Goc izrešetati brzopoteznim rafalnim pitanjima iz svih zamislivih područja filmsko-televizijske umjetnosti.

Natjecati se možete u ekipama od najmanje dvoje, a najviše četiri člana. Ulaznica se naplaćuje simboličnih 15 kuna po osobi, a kako opušteno filmofilsko-kvizaško druženje ne bi prošlo bez ikakve satisfakcije osim one moralne i intelektualne prirode, osigurali smo i nagrade za najbolje i najsretnije među vama.

Sve zainteresirane za Veliki filmski kviz u sklopu varaždinskog Trash film festivala molimo da nam se što prije prijave na mail [email protected] s imenom ekipe i "prijavom za kviz" u naslovu maila, ili alternativno jednostavnom prijavom putem ovog obrasca. Vidimo se u Varaždinu 11. rujna!

P.S. Prvi zagrebački kviz u novoj sezoni održat ćemo u subotu, 19. rujna, u Produkciji kulture Aplauz. Više detalja o ovom kvizu stići će kroz nekoliko dana, a već sad možete prijaviti svoju ekipu ovdje.

Sponzori kviza: Giftonaut, Mek Per's, Zmajska pivovara i Blitz-CineStar.

www.fak.hr

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala