Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 28.8.
Večeras smo za vas izabrali 3 serije i 3 filma (nagrađivani film Zrinka Ogreste, "Rocky 5" i romantična komedija sa S. J. Parker)

TV Preporuke dana – Petak 28.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u petak, 28.8.

SERIJE

Ljubav i novac, 1. sezona, epizoda 59/70, Nova TV u 21:10 sati
Elif se predala, a Omer se ni na trenutak ne odvaja od nje. No Elif je uhićena i odvedena iza rešetaka. Dvoje ljubavnika postaje svjesno da su pred njima teški dani. Hoće li beskonačna ljubav koju Omer i Elif osjećaju jedno prema drugome biti dovoljna da prebrode sve nevolje i teškoće koje ih očekuju?

Završni udarac, 7. sezona, epizoda 7/21, HTV 2 u 22:35 sati
Cijeli odjel istražuje tajanstvenu smrt kolegičine kćeri. Kapetanica Raydor nastavlja nadzirati Brendu i Odjel teških zločina.

Most, 2. sezona, epizode 1, 2 i 3/10, HTV1 u 23:35 sati
Na HTV-u se ponovno prikazuje druga sezona popularne švedsko-danske serije Most i to nekoliko njih zaredom. Ovaj put nas slučaj vodi na obalni tanker na kojem obalna straža otkrije da nema posade te da se nekoliko mladića nalazi vezana lancima ispod palube. Slučaj pripadne Sagi Norén koja traži pomoć Martina Rhodea.

FILMOVI

Tu, HTV3 u 20:10 sati
Film je premijerno prikazan na Pula film festivalu 2003. gdje je dobio Zlatnu Arenu za najbolji film i još tri Arene 'sastrane'. Svjetsku je premijeru imao gotovo godinu dana kasnije na priznatoj istočnoeuropskoj filmskoj smotri u Karlovym Varyma gdje je nagrađen posebnom nagradom žirija, Kristalnim globusom, drugom po važnosti nagradom festivala.

Rocky 5, HTV1 u 20:35 sati
Najpoznatiji filmski boksački prvak, Rocky Balboa (Sylvester Stallone), ostaje bez novca zbog nesposobnosti ženinoga brata i svog prijatelja Pauliea. Njegova životna situacija se dodatno zamrsi kad dozna da je, nakon borbe za titulu prvaka u Moskvi i prošlih ozljeda, zadobio teško oštećenje mozga, a mora se suočiti s protivnikom kojega je zavolio kao rođenog sina, svojim učenikom, mladim boksačem Tommyjem Gunnom.

Ne znam kako joj uspijeva, Nova TV u 23:15 sati
Riječ je o ostvarenju koje se na šarmantan i duhovit način bavi svakodnevicom suvremene poslovne žene, koja istodobno mora spretno voditi tri "karijere".

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala