Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 23.8.
Večeras vas na malom ekranu čekaju Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Helen Mirren, Jodie Foster, Rowan Atkinson, Sylvester Stallone

TV Preporuke dana – Nedjelja 23.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u nedjelju, 23.8.

SERIJE

Počivali u miru, 1. sezona, epizoda 9/12, HTV1 u 21:10 sati
Lucija nema mira iako je skoro smrtno stradala zbog istrahe o tajnama zatvorskog groblja u Vukovšćaku. Ovaj put se baca na slučaj kojim se nekada bavio njezin otac, Nikola Car.

Sherlock i Watson, 1. sezona, epizoda 5/24, RTL2 u 21:50 sati
Izvršena je pljačka i počinjeno ubojstvo pa Tobias traži Sherlockov savjet. Ubrzo Sherlock shvaća da se pljačka odigrala nakon ubojstva, tj. bila je sekundarni zločin koji je počinjen kada je ubojica shvatio da mu se pružila šansa. Na žalost, Sherlockov prvi osumnjičenik ima alibi – ona se nalazi u komi u bolnici nakon pokušaja samoubojstva.

Osumnjičeni, 4. sezona, epizoda 3/3, HTV2 u 22:30 sati
U posljednjoj epizodi četvrte sezone ekipa Jane Tennison ponovno otvara slučaj serijskog ubojice Marlowa koji se nalazi na izvršenju zatvorske kazne jer su za to vrijeme počinjena ubojstva slična njegovom, a on ima najbolji alibi – zatvor. Je li nedužan i za zločine iz prve sezone?

FILMOVI

Neustrašiva, Doma TV u 20 sati
Erica Bain (Jodie Foster), popularna radio voditeljica, svjedočila je ubojstvu svog zaručnika nakon što je umalo i sama izgubila život u opakom uličnom napadu. Iako njene fizičke rane zacijeljuju ona ostaje duboko pogođena tim strašnim događajem kojemu je svjedočila. Ulice kojima je voljela šetati i mjesta koja su joj se činila topla i prijateljska sada djeluju zastrašujuće i opasno.

Johnny English, RTL u 20 sati
Rowan Atkinson briljira kao Johnny English, posljednji od britanskih špijuna i bosljednja britanska nada. Uz pomoć svoga pomagača Bougha, on mora istražiti tajanstveni nestanak dragulja Britanske Krune. Glavni osumnjičenici su Pascal Souvage, tajanstveni francuski poduzetnik i zavodljiva Lorna Campbell. Johnny mora saznati istinu, ali ne smije osramotiti svoju naciju!

Razbijač, Nova TV u 23:25 sati
Godina je 1996. Lovac najopasnijih zločinaca, policijski detektiv John Spartan (Sylvester Stallone) nazvan "Razbijač", upravo pokušava uhititi psihopatskog kriminalca Simona Phoenixa (Wesley Snipes) koji u jednoj zgradi drži trideset talaca. U akciji je uništena cijela zgrada s taocima a uhićeni ubojica zakune se da je za njihovu smrt kriv policajac Spartan. Obojica su kažnjeni tako da su zaleđeni s "perspektivom" da budu odleđeni u budućnosti...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala