Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jason Bateman: „Nitko nije htio snimati ‘Horrible Bosses 2’”
Popularni glumac koji je u oba filma glumio smotanog Nicka je priznao da se baš nikome nije radilo na nastavku komedije

Jason Bateman: „Nitko nije htio snimati ‘Horrible Bosses 2’”

Jedan od razloga zašto je film Kako se riješiti šefa 2 (Horrible Bosses 2) bio promašaj u usporedbi s prvim filmom je taj što se nikome nije dalo snimati ga!

Marc Maron je porazgovarao s popularnim glumcem Jasonom Batemanon koji u oba filma glumi jednu od glavnih uloga, smotanog Nicka koji se s dvojicom prijatelja želi riješiti groznih šefova, a jedna od tema razgovora je bila i taj film.

Puno ljudi je vidjelo prvi film i svidio im se, ali zapitajte se koliko je još filmova koji su bili uspješni i puno zaradili pa opet nikog nije bilo briga hoće li se ikada raditi nastavak”, rekao je.

Logika u Hollywoodu je prilično jednostavna: ako je film dovoljno zaradio, velika je vjerojatnost da će se snimati nastavak ili, u novije vrijeme, spin off. Kad je komedija s oznakom R Kako se riješiti šefa s budžetom od samo 35 milijuna dolara zaradila više od 200 milijuna diljem svijeta, to je Warner Bros.-u bio znak da bi se nastavk isplatio.

Dvije godine kasnije s nešto većim budžetom (42 milijuna) zarada je bila skoro duplo manja (106 milijuna), a sama kvaliteta filma prilično lošija. „Motivacija nam je bila novac. Svi smo bili dobro plaćeni za nastavak, ali nikome se nije dalo raditi na njemu jer su znali koji je pravi motiv snimanja. Zato je i ispao smeće, ako je suditi prema zaradi na svjetskim kino blagajnama”, Bateman je iskren.

U kinima trenutno možete gledati novi film Jasona Batemana, triler Dar (The Gift), u rujnu u američka kina stiže njegova drama The Family Fang, a 17. ožujka 2016. godine kod nas novi Disneyev animirani film Zootropola u kojem je posudio glas glavnom liku.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala