Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Srijeda 19.8.
Večeras smo za vas izabrali 3 serije i 3 nagrađivana filma od kojih izdvajamo biografsku krimi dramu "Zviždačica" s Rachel Weisz

TV Preporuke dana – Srijeda 19.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u srijedu, 19.8.

SERIJE

Ljubav i novac, 1. sezona, epizoda 52/70, Nova TV u 21 sat
Husejin nije bio svjestan da ga je Omer slušao kad je priznao da je ubio tri osobe i da je Metina stjerao u stupicu. Omer je sve čuo te je izvan sebe od ljutnje i odluči se suočiti s Husejinom. Tužan je i srdit. K tome, sve to mora reći Elif s kojom će se uskoro vjenčati. Hoće li Omer moći reći Elif da je njegov stariji brat ubojica njezina oca?

Obiteljsko breme, 1. sezona, epizoda 6/10, HTV 1 u 21:40 sati
Jedan poljubac je sve promijenio. Oscar postane paranoičan zbog brata i vlastite supruge. Ronioci pronalaze nešto vrlo sumnjivo.

Povrh jezera, 1. sezona, epizoda 3/6, HTV3 u 23:35 sati
Tijelo Wolfganga Zanica visi s drveta, a na stolu je ostavljeno oproštajno pismo. Robin u šumi nalazi mali grob i odmah sumnja na najgore. Matt nastavlja svoju bitku za Raj.

FILMOVI

Vlakom prema slavi, HTV3 u 20:15 sati
David Carradine bio je 1977. godine nominiran za Oscara za najboljeg glumca za svoju ulogu u ovoj izvrsnoj biografiji o Woodyju Guthrieju, jednom od najvećih američkih folk pjevača. Izabravši prepričavanje umjesto kreštavih polemika, filmaši donose Guthrieja kao kompleksnu osobu s proturječnim vrlinama i manama. Unatoč hvali kritičara i nominacijama za nekoliko Oscara, uključujući za najbolji film film je bio manje nego slavan na blagajnama kino dvorana.

Dobar, loš, čudan, HTV1 u 23:20 sati
Park Do-won "Dobri" (Woo-sung Jung) je lovac na glave, Park Chang-yi "Loši" (Byung-hun Lee) je nemilosrdni ubojica, a Yoon Tae-goo "Šašavi" (Kang-ho Song) je profesionalni pljačkaš s devet života.Do-won, Chang-yi i Tae-goo su uključeni u otkačenim međusobnim nadmetanjima za mapu skrivenog blaga.

Zviždačica, Nova TV u 23:35 sati
Priča inspirirana istinitm događajima o američkoj policajki Kathryn Bolkovac (Rachel Weisz) koja je kao članica mirnovnih snaga UN-a boravila u poslijeratnoj Bosni. Njena očekivanja da će pomoći ponovno izgraditi razorenu državu rasplinu se kada razotkrije opasnu stvarnost punu korupcije, zataškavanja i intriga usred svijeta punog privatnika i multinacionalnih diplomatskih demagoga.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala