Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nagradna igra: Vodimo vas na Motovun u Zagrebu!
Lajkajte našu Facebook stranicu, podijelite s drugima nagradnu igru i osvojite 2 karte za projekcije po izboru

Nagradna igra: Vodimo vas na Motovun u Zagrebu!

Ususret Motovunu u u Zagrebu organizatori vas nagrađuju s 2x2 karte za projekcije po izboru!

Sve što trebate je 'lajkati' našu Facebook stranicu i podijeliti sliku s nagradnom igrom!

Nagradna igra traje do sutra u 12 sati nakon čega slučajnim odabirom biramo dobitnike koje ćemo objaviti na Facebook-u. Karte se podizu na blagajni Laube sat vremena prije projekcije.

Ne zaboravite! Kako ne bi propustili naše nove nagradne igre, vijesti i "tračeve" iz svijeta filma, televizije i showbiza, osim 'lajkati' stranicu trebate pokazivačem miša doći na 'Sviđa ti se' i kada se otvori padajući 'meni' označiti kvačicom 'PRIMAJ OBAVIJESTI' (engleski 'Liked', 'GET NOTIFICATIONS').

MOTOVUN U ZAGREBU

Veliko finale dugog toplog filmskog ljeta (20. - 31. kolovoza) | Nova lokacija - LAUBA | 12 dana 12 filmova + 10 kratkih | Novost u programu - 2 matineje

Nakon Motovuna, Buzeta, Novigrada te Šibenika i ove godine ljetna festivalska avantura završava u Zagrebu. Pregled najzanimljivijih ostvarenja s posljednjeg izdanja brda filmova moći će se pogledati od 20. do 31. kolovoza na novoj lokaciji, u Kući za ljude i umjetnost Lauba.

Program traje dvanaest dana (uz kratki predah 28. i 29. kolovoza), a donosi 12 dugometražnih i 10 kratkih ostvarenja. Ne propustite ovogodišnjeg motovunskog pobjednika, priču o tajanstvenim nestancima vojnika s afganistanskog fronta Wakhan, zatim islandsku dramediju Djevičanska gora za koji je 'simpatični div' Gunnar Jónsson nagrađen posebnim priznanjem za glumu te kontroverzni dokumentarni hit Alexa Gibneya Pročišćenje: scijentologija i tamnica vjere.

Publika će u Laubi imati priliku pogledati i tzv. Twin Peaks na francuski način, seriju Mali Quinquin velikog francuskog autora Brune Dumonta i punokrvni rumunjski triler Zašto baš ja? Tudora Giurgiua. Baš kao i priča o misterioznim samoubojstvima velških tinejdžera Bridgend, potonji je film baziran na istinitom događaju te pokazuje da je stvarnost ponekad bizarnija od fikcije.

Za najmlađe i sve one koji se tako osjećaju Motovun Film Festival je pripremio dvije matineje iz ovogodišnjeg programa Buzz@teen: irsku animiranu fantaziju Pjesma mora koja pripovijeda o djevojčici Saoirse, posljednjem djetetu tuljanu te dječji superhit iz Danske Dječak mravac: osveta crvene furije.

Cijena ulaznice iznosi 20 kuna, a cijena kompleta ulaznica 100 kuna. Ulaznice se kupuju na blagajni Laube sat vremena prije projekcije. Svi filmovi imaju hrvatske i engleske podnaslove.

Cijeli program je dostupan ovdje.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala