Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pixar najavio novi film
Film radnog naziva 'Dia de los Muertos' dobio je službeni naziv - 'Coco' te je otkrivena radnja filma

Pixar najavio novi film

Oni koji prate Pixarove filmove od njihovih samih početaka znaju kako je u svakom njihovom animiranom filmu bila uključena neka životna lekcija - o prijateljstvu, ljubavi ili obitelji, a čini se kako će i njihov najnoviji film nastaviti tu tradiciju.

Ovoga vikenda su na Disneyevom sajmu D23 Expo redatelj Lee Unkrich i producentica Darla K. Anderson otkrili nove detalje o Pixarovom nadolazećem projektu imena Coco. Svi vezani uz projekt do sada nisu otkrivali puno o samom filmu, osim da će se baviti meksičkim praznikom Dia de los Muertos odnosno Danom mrtvih.

Službeni sinopsis ne otkriva previše: "Coco je proslava života, gdje otkriće zagonetke stare nekoliko generacija vodi do najnevjerojatnijeg i neočekivanog obiteljskog okupljanja." Cinema Blend prenosi kako je njihov novinar ovoga vikenda otkrio kako će se priča vrtjeti oko lika imena Miguel - mladića koji otkriva tu već spomenutu zagonetku uoči Dana mrtvih, koja će mu zauvijek promijeniti život.

Već duže vrijeme kruže glasine kako Pixar marljivo radi na novom animiranom mjuziklu. S obzirom da je Izvrnuto obrnuto već izašao i očito nije mjuzikl, sam Dia de los Muertos ima tu svojstvenu meksičku živost, a i činjenica da su nadolazeći Pizarovi filmovi (Priča o igračkama 4 i U potrazi za Dory) nastavci filmova koji nisu mjuzikl, čini se kako je Coco najizgledniji kandidat za glazbeni tretman.

Kako god da bilo, sve detalje saznat ćemo prije jeseni 2017., kada Coco stiže u kina.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala