Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 14.8.
Večeras smo za vas izabrali švedsko-dansku seriju "Most", a od filmova izdvajamo domaći "Što je Iva snimila 21. listopada 2003."

TV Preporuke dana – Petak 14.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u petak, 14.8.

SERIJE

Ljubav i novac, epizoda 49/70, Nova TV u 21 sat
Tajar je bijesan na Husejina jer nije mogao ubiti Elif. Misli da im je Omer za petama i pribojava se lošeg ishoda. U međuvremenu, Husejin je saznao da se memorijska kartica koju je izgubio nalazi kod Melike, pa se odlučio žestoko obračunati s njome. Njihov odnos nakon toga se zaoštrava. Melike nastavlja premetati po Husejinovim stvarima te ondje pronađe nešto neočekivano!

Zločinci u odijelima, 4. sezona, epizoda 6/16, HTV2 u 22 sata
Mozzie kupuje skladište i usput otkrije tragove o špijunskoj organizaciji iz američkog rata za neovisnost za koju postoji mogućnost da postoji i dan danas!

Most, 1. sezona, epizode 1, 2 i 3/10, HTV 1 u 22:40 sati
Na male ekrane se vraća popularna švedsko-danska kriminalistička serija Most koju gledamo od prve sezone po nekoliko epizoda zaredom. Žensko tijelo otkriveno na mostu koji označava granicu između Švedske i Danske pokazat će da je to najkompliciraniji slučaj s kojim su se ovi detektivi susreli. No, to je samo početak plana ubojice koji samog sebe naziva Teroristom istine i koji želi vlastima otvoriti oči...

FILMOVI

Žene, HTV2 u 20 sati
Što se dobije kada imate spoj nadarenih glumačkih zvijezda, koje predvode Meg Ryan i Annette Bening, i klasične priče o krugu prijateljica iz New Yorka? Odgovor je Žene, pametna, vesela komedija o modernim ženama i snazi ženskih odnosa. Temeljen na filmu Georgea Cukora iz 1939. godine i kazališnom komadu Clare Boothe Luce iz 1936. godine, Žene nas nose u užurbano društvo na Manhattanu, društvo izdavača, mode i financija.

Rocky 3, HTV1 u 20:30 sati
Drugi nastavak sportsko-akcijske sage o boksaču Rockyju, nominiran je za nagradu Akademije u kategoriji najbolje glazbe i originalne pjesme za film. Stallone je, uz to što je glumio u naslovnoj ulozi, napisao scenarij i režirao film.

Što je Iva snimila 21. listopada 2003., HTV3 u 21 sat
Iva je za svoj četrnaesti rođendan dobila na dar malu digitalnu video kameru. Oduševljena novom igračkom, djevojčica odmah počinje snimati sve oko sebe i tako je zabilježila niz zbivanja koja prate proslavu rođendana... Film veterana hrvatske kinematografije Tomislava Radića izvrsno je primljen kako od kritike, tako i od publike.

Nemoguća misija 3, RTL u 22:05 sati
Tom Cruise, se vraća kao tajni agent Ethan Hunt, u spektaklu Nemoguća misija 3, adrenalinskom akcijskom trileru, Hunt se susreće sa svojim dosad najopakijim neprijeteljem Owenom Davianom (dobitnik nagrade Oscar Philip Seymour Hoffman), međunarodnim trgovcem oružjem i informacijama koji ne poznaje žaljenje i ne posjeduje savjest...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala