Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Čak 2000 Hrvata želi na Farmu!
Nova TV nam sprema povratak reality show-a "Farma" i drugu sezonu zabavne emisije "Tvoje lice zvuči poznato"

Čak 2000 Hrvata želi na Farmu!

Foto: Nova TV

Jeste li spremni odreći se užitaka modernog života za potencijalnu bogatu nagradu? Čak 2 tisuće Hrvata je spremno upravo na to!

Na jesen nas čeka nekoliko novih televizijskih poslastica: RTL će svoje gledatelje pokušati ponovno osvojiti Big Brotherom dok Nova TV na male ekrane vraća jedan drugi reality show: Farmu. Uz nju, čeka nas i druga sezona emisije Tvoje lice zvuči poznato koju je u prvoj sezoni gledao rekordni broj gledatelja i koja je krajem ožujka osvojila Večernjakovu ružu za TV format godine.

I dok o Big Brotheru nema nikakvih novih informacija s RTL-a, s Nove TV stalno dolaze nove vijesti o nadolazećim projektima. Prije mjesec dana smo tako saznali da su novi natjecatelji TLZP-a Luka Bulić, Saša Lozar, Maja Posavec, Ivana Marić, Maja Šuput, Renata Sabljak, Dušan Bućan i Ivan Šarić, a sad stižu vijesti vezane za Farmu.

Nakon završetka prijava za ovaj reality, konačan broj prijavljenih je bio nešto više od 2 tisuće, a zanimljivost je što je više muškaraca, nego žena. No, na farmu će ionako ući jednak broj obaju spolova: sedam muškaraca i sedam žena koji se upravo ovih dana biraju na završnih audicijama.

Od zanimljivosti još valja izdvojiti različite profile prijavljenih, od medicinara, profesora, direktora do domaćice, najmlađi kandidat imao je samo 18 godina, najstariji čak 76.

Tko je od svih njih najspremniji za ovaj jedinstveni show u kojem će sve morati zaslužiti vlastitim rukama, a pogodnosti modernog života poput mobitela i račuala će pasti u zaborav, saznat ćemo uskoro. Nagrada je prilična: do pola milijuna kuna!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala