Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Leonardo DiCaprio i Martin Scorsese ponovno udružili snage
DiCaprio će u filmu "Vrag u bijelom gradu" utjeloviti prvog američkog serijskog ubojicu

Leonardo DiCaprio i Martin Scorsese ponovno udružili snage

Foto: PR Photos

Značajna filmska adaptacija romana Vrag u bijelom gradu konačno će ugledati svijetlo dana. Nakon što je Paramount već dvaput odustao od ovoga projekta, čini se da je ovaj puta sve dogovoreno, pa će tako film režirati Martin Scorsese, scenarij će pisati Billy Ray, a Leonardo DiCaprio će imati glavnu ulogu u filmu, potvrdio je Hollywood Reporter.

Ideja o snimanju ovoga filma prema knjizi Erika Larsona iz 2003. godine, baziranoj na istinitim događajima, Vrag u bijelom gradu: Ubojstvo, Magija i Ludilo na sajmu koji je promijenio Ameriku zainteresirala je otpočetka mnoge, pa je već iste godine prava za film kupio studio Warner Bros. Bilo je i pokušaja da film producira i u njemu glumi Tom Cruise, a kasnije i Kathryn Bigelow. Zadnji je prava otkupio upravo Leonardo Dicaprio 2010. godine koji je čekao gotovo pet godina da realizira ovaj projekt. 
 
 
Kako se čini, Leo je konačno skupio ekipu, i uskoro će utjeloviti glavni lik iz knjige, doktora H.H. Holmesa, sociopata i serijskog ubojicu. 
 
Holmes je naime, Svjetski sajam u Chicagu 1893. pretvorio u svoje igralište. Dao je sagraditi
usred sajma hotel pod nazivom Bijeli grad, za koji je bio zaslužan arhitekt Daniel H. Burnham, drugi glavni lik romana. Holmes koji se predstavlja kao šarmantni doktor, dovodi žrtve u svoj hotel, gdje ih ubija kako bi njihove organe prodao za medicinska istraživanja.
 
Hoće li Leo ovim filmom konačno osvojiti Oscara? 
 
S.V.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala