Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Ponedjeljak 10.8.
Večeras smo za vas izabrali 3 serije i 3 filma od kojih izdvajamo svojevrstan nastavak velikog filmskog hita "Bjegunac" s Harrisonom Fordom

TV Preporuke dana – Ponedjeljak 10.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u ponedjeljak, 10.8.

SERIJE

Velika obitelj, 2. sezona, epizoda 4/16, HTV1 u 20:40 sati
Raoul postaje sve ljubomorniji i nesigurniji zbog Chiare koja je i dalje neodlučna. Stefano se odluči za potez koji će razočarati njegovu majku.

Ljubav i novac, 1. sezona, epizoda 45/70, NovaTV u 21 sat
Arda je Omeru napokon rekao da sumnja na Husejina, što je Omera posve izludilo. Arda želi uvjeriti Omera u istinitost svojih tvrdnji te mu do pojedinosti iznese svaku od svojih sumnji. No nema nikakvih konkretnih dokaza te ne uspijeva uvjeriti Omera. Omer nije povjerovao Ardi, ali počinju ga mučiti brojna pitanja...

Zakon i red: Zločinačke nakane, 9. sezona, epizoda 11/16, HTV2 u 22:20 sati
Sarah Price je marljiva studentica koju čeka svijetla budućnost. Jedan dan je nađena u svojoj studenstskoj sobi, mrtva. Njezin otac, kongresnik, će učiniti sve kako bi saznao tko ju je i zašto ubio.

FILMOVI

Cromwell, HTV3 u 20 sati
Film je 1971. godine dobio Oskara za kostimografiju, a bio je nominiran i za originalnu glazbu. Kritičari su mu zamjerali veliko nepodudaranje s povijesnim činjenicama.

Boudu spašen iz vode, HTV1 u 23:40 sati
Pored iskričavog humora i danas svježu cjelinu odlikuju inovativni redateljski postupci, efektno posezanje za dokumentarizmom, sjajna karakterizacija likova te izuzetno raspoložene glumačke interpretacije.

Čuvari zakona, Nova TV u 23:45 sati
Film se nastavlja na veliki hit Andrewa Davisa Bjegunac kroz lik saveznog šerifa Sama Gerarda i njegova glumačkog interpreta T. L. Jonesa. Riječ je o iznimno atraktivnom ostvarenju koje svoju privlačnost podjednako duguje dvojici sjajnih glavnih glumaca – T. L. Jonesu i Wesleyu Snipesu, kao i ostatku respektabilne glumačke ekipe.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala