Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 9.8.
Izabrali smo 3 serije i 3 filma od kojih izdvajamo novu sezonu "Osumnjičenih" s Helen Mirren i filmski hit "X-Men: Posljednja fronta"

TV Preporuke dana – Nedjelja 9.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u nedjelju 9.8.

SERIJE

Naše malo misto, 1. sezona, epizoda 7/13, HTV 1 u 20 sati
Iz našeg malog mista u Ameriku odlaze pisma, a dolaze razne vrijednosti pa tako i novac. Svatko ima nekoga preko bare koga smatra svojim uzorom i hvali ga na sva usta. Pismima se najavljuje i posjet iseljenika svojim obiteljima i rodnoj zemlji. No, ne vesele se tome svi.

Lud, zbunjen, normalan, 5. sezona, epizode 7 i 8/24, Nova TV u 20:05 sati
Čombe i Refko imaju genijalnu ideju kako da podignu slušanost radio stanice 'Akord'. Nagovaraju Faruka da im dopusti emitiranje nove emisije koja će se zvati 'Bezlični razgovori' i u kojoj će oni ugostiti zanimljive goste iz raznih sfera javnog života. Oklada između Šukrije i Izeta će biti motiv da se ovaj drugi upusti u neslavnu avanturu pecanja ribe u Miljackoj...

Osumnjičeni, 4. sezona, epizoda 1/3, HTV 2 u 22:40 sati
Četvrta sezona napete kriminalističke priče s Helen Mirren u glavnoj ulozi donosi tri priče s time da je njezin lik Jane Tennison s novom sezonom unaprijeđen u zamjenicu pomoćnika načelnika.

FILMOVI

X-Men: Posljednja fronta, RTL u 20 sati
Prošlo je nekoliko mjeseci otkako su mutanti zaustavili Williama Strykera, ali su to platili gubitkom Jean Gray (Famke Janssen), s čime se Scott (James Marsden) nikako ne može pomiriti. Odlazi na mjesto na kojem ju je izgubio i ona se pojavi pred njim. Sukobi ljudi i mutanata, koji dosežu kritičnu točku, mogli bi uskoro prestati jer su znanstvenici otkrili zbog čega mutanti uopće mutiraju...

Mamac, Nova TV u 22:55 sati
Osvajač Oscara za portretiranje legendarnog Raya Charlesa, Jamie Foxx, zvijezda je ove kriminalističke komedije o sitnom prevarantu kojega FBI iskoristi kako bi se dočepao većih zvjerki. Nekada je bio samo lopovčić, a sada je mamac!

Tri majmuna, HTV 3 u 23:55 satii
Ambiciozni političar bježi s mjesta automobilske nesreće koju je skrivio. On okrivljuje svog vozača za nesreću, kako bi očuvao svoju poziciju na predstojećim izborima. Da bi izbjegla teškoće i odgovornosti koje bi bilo teško podnositi, njegova obitelj počne ignorirati istinu i ne želi vidjeti, čuti ili govoriti o tome.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala