Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 7.8.
Večeras smo za vas izdvojili tri serije i četiri filma ("Zlatne godine" Davora Žmegača te nastavke filmova "Rocky", "Mumija" i "Zorro")

TV Preporuke dana – Petak 7.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u petak, 7.8.

SERIJE

Godina Oluje, epizoda 4/4, HTV 1 u 20 sati
Posljednji dio dokumentarne serije Amerikanca hrvatskih korijena Jacka Baricha o vojno-redarstvenoj operaciji Oluja.

CSI, 14. sezona, epizoda 20/22, HTV2 u 21:55 sati
Omiljena kriminalistička serija se bliži kraju 14. sezone, a u ovoj epizodi ekipa forenzičara traži ubojicu kanibala i pritom dolaze do šokantnih otkrića.

Arrow, 2. sezona, epizoda 6/24, Doma TV u 22:20 sati
Amanda Waller šalje agente A. R. G. U. S.-a da otmu Digglea. Waller obavještava Digglea da je Lyla nestala dok je u Moskvi istraživala trag o Deadshotu. Kada Diggle obavještava tim da putuje u Moskvu u pokušaju da spasi Lylu, Oliver i Felicity odlučuju mu se pridružiti, ali se stvari kompliciraju.

FILMOVI

Zlatne godine, HTV3 u 20 sati
Film je debitantski rad redatelja i scenarista Davora Žmegača. Premijerno je prikazan u Zagrebu u travnju 1993. godine, a iste je godine na Pulskom festivalu osvojio 3 Zlatne arene: za režiju, kameru (Slobodan Trninić) i mušku ulogu (Ilija Ivezić).

Rocky 2, HTV1 u 20:50 sati
Lik Rockyja Balboe jedan je od onih filmskih kanonskih likova, koji istu reakciju prepoznavanja i divljenja izaziva na svakom kraju naše planete, bivajući simbol ustrajnosti, strpljenja, odlučnosti i hrabrosti. Sasvim je logično kako se nakon ogromnog uspjeha prvoga, sveprisutnog dijela, popularni Sly odlučio i na nastavak, i to u trojakoj ulozi redatelja, scenarista i glavnoga glumca.

Mumija: Grobnica zmajskog cara, RTL u 22 sata
U novom nastavku avanturističkog serijala Mumija akcija je prebačena iz egipatskih piramida u grobnicu moćnog kineskog cara kojeg Alex O'Connel, sin istraživača Ricka O'Connela, probudi iz vječnog sna.

Legenda o Zorrou, Nova TV u 23:15 sati
Legendarni maskirani osvetnik je opet sa nama! Antonio Banderas i dobitnica Oskara Catherine Zeta-Jones se vraćaju sa još više akcija, pustolovina i uzbuđenja u ovom eksplozivnom nastavku! Zorro se nalazi pred dosad najvećim izazovom jer kreće u konačnu bitku za spas dva saveza: svog bračnog, a i državnog, prije nego što bude prekasno!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala