Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ekipa Aresa 3 se priprema za let na Mars
Najnovija najava za SF triler "Marsovac" prikazuje ekipu pod vodstvom Matta Damona nakon 10-dnevne izolacije

Ekipa Aresa 3 se priprema za let na Mars

 Zanimljivi video isječci stižu od ekipe astronauta s broda Ares 3. Nakon prvog službenog trailera za film Marsovac redatelja Ridleya Scotta, imali smo priliku upoznati glavne aktere priče kroz prvi kratki najavni video. Držeći se dokumentarističkog pristupa Mark Watney, kojeg glumi Matt Damon, intervjuirao je članove svoje posade.

U istom tonu nastavljena je i daljnja promocija filma pa su iz 20th Century Foxa objavili još jedan video koji otkriva nešto više o avanturistima sa svemirskog broda koji kreće na put prema Marsu. 

Ovog puta ne gledamo kroz kameru jednog od članova posade, već virimo kao nepristrani promatrači. Posada broda nakon 10 dana izolacije razgovara s NASA-inim psihologom, a sve snima budno oko kamere. 

Radnja filma prati snalažljivog Marka Watneyja, koji se nalazi u skupini prvih astronauta koji su stupili na tlo Marsa. No, uslijed velike oluje nešto krene po zlu i on ostaje zatočen na negostoljubivom planetu bez mogućnosti kontaktiranja Zemlje. Zahvaljujući svojoj snalažljivosti i znanju uspijeva preživjeti usprkos svim preprekama, ali ako ubrzo sa Zemlje ne stigne spasilačka misija Mark Watney će, osim toga što je prvi čovjek koji je stupio na Mars, postati prva osoba koja je na Marsu preminula.

Glavnu ulogu nosi Damon, dok njegovu ekipu, članove posade svemirskog broda Ares 3, glume Jessica Chastain, Michael Peña i Kate Mara. Ekipa koja se nalazi na Zemlji su Kristen Wiig, Chiwetel Ejiofor i Jeff Daniels.

Ridley Scott je režirao film prema istoimenom bestselleru Andyja Weira, a scenarij potpisuje Drew Goddard.

"Marsovac" u hrvatska kina stiže 26. studenog ove godine.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala