Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


M-1 Challenge 60: Maro Perak i Josip Artuković uživo na Fight Channelu!
M-1 Challenge: Battle in Orel uživo na Fight Channelu PPV, srijeda 5. kolovoza u 19:30h

M-1 Challenge 60: Maro Perak i Josip Artuković uživo na Fight Channelu!


Ruski grad Orel će 5. kolovoza biti domaćin novog događaja u organizaciji uglednog M-1 na kojem će nastupit i dvojica hrvatskih boraca Maro Perak i Josip Artuković.

M-1 Challenge 60 pod nazivom "Battle in Orel" donosi mečeve koje će sa zanimanjem pratiti ljubitelji MMA borbi u Hrvatskoj. Maro Perak predvodi ovaj događaja, a protivnik će mu biti Viktor Nemkov dok će se Josip Artuković boriti protiv Denisa Genyuka.

Maro Perak (23-5-1) u ovaj meč ulazi nakon dva poraza u nizu koji su se dogodili upravo na događajima ove organizacije. Nakon što su od njega bili bolji Marcin Tybura i Denis Smoldarev novi mu je suparnik domaći poluteškaš i bivši M-1 prvak Viktor Nemkov. Ipak treba imati na umu da su se ova dva posljednja poraza dogodila u teškoj kategoriji te da je borac iz Dubrovnika bio znatno lakši od svojih suparnika. Ovog će se puta boriti u poluteškoj kategoriji protiv vrlo opasnog Nemkova (21-5) koji je u posljednja dva meča ostvario pobjede prekidima u prvoj rundi. Pobjednik ovog dvoboja trebao bi postati izazivač i napasti naslov koji trenutno drži Nijemac Stephan Puetz.

Josip Artuković prvi će se put boriti pod okriljem M-1, a protivnik će mu biti Denis Genyuk. Artuković je tijekom karijere ostvario 11 pobjeda i 4 poraza. Čak 9 pobjeda ostvario je polugama i gušenjima u parteru. Dobar niz od tri pobjede prekinuo je Arbi Agujev na ACB 16 priredbi. Artuković je izgubio nakon 18 sekundi borbe u prvoj rundi. No, prije toga je dobio težak udarac u genitalije, a sudac mu nije dao vremena da se oporavi te je dopustio Agujevu da završi borbu tehničkim nokautom. Nakon tog poraza vratio se Artuković pobjedama, a nastavak novog pozitivnog niza tražit će protiv Denisa Genyuka (6-4). Ruski borac u meč ulazi s tri pobjede u nizu, a i njemu će ovo biti prvi nastup na M-1 Global događajima.

U sunaslovnoj borbi vidjet ćemo obračun Marcin Zontek vs. Maxim Futin. Marcin Zontek (14-8) iskusni je borac iz Poljske koji se 2012. borio za naslov M-1 prvaka u poluteškoj kategoriji te je u pravom krvavom ratu izgubio od Sergeya Korneeva. Od te se borbe oporavljao gotovo dvije i pol godine nakon čega je u svojoj domovini ostvario dvije pobjede (Krzysztof Pietraszek i Maciej Browarski). Sad ga u M-1 čeka Rus Maxim Futin (4-2) koji je bio ruski prvaku i europski viceprvak u Combat Sambu.

U pero kategoriji će se na suprotnim stranama naći Marcelo Costa iz Brazila i domaći borac Zalimbek Omarov. Costa je na omjeru 11-2-1 i u posljednjih osam mečeva ne zna za poraz (7W-1D), a ovo će mu biti prvi nastup na M-1. Omarov (4-1-1) dosad je bio na dva M-1 događaja na kojima je upisao jednu pobjedu dok je jedan meč završio neriješeno.

Evgeniy Lazukov (7-2) se na ovom događaju prvo trebao boriti protiv Moktara Benkacija, ali kako se ovaj ozlijedio novi mu je protivnik Elias Boudegzdame. Iako ima tek 21 godinu Boudegzdame iza sebe ima već 12 profesionalnih mečeva uz omjer 9W-3L. Čak 8 pobjeda ovaj je borac ostvario submissionima.

Glavni dio programa na M-1 Challengeu 60 otvorit će Zulfikar Usmanov i Alexey Makhno. Usmanov (7-4-1) ruski je borac koji se već četiri puta borio na M-1 (1W-3L) te dva puta dobivao bonuse za borbu večeri. Ovom dobrom udaraču, sa solidnim tehnikama u parteru, protivnik će biti Alexey Makhno (9-3) koji ima pet pobjeda u nizu, a posljednju je ostvario upravo na M-1 u travnju ove godine.

M-1 Challenge: Battle in Orel možete gledati uživo na Fight Channelu PPV-u srijedu 5. kolovoza u 19:30h.

M-1 Challenge: Battle in Orel

Glavne borbe:

Maro Perak vs. Viktor Nemkov
Marcin Zontek vs. Maxim Futin
Marcelo Costa vs. Zalimbek Omarov
Evgeniy Lazukov vs. Elias Boudegzdame
Zulfikar Usmanov vs. Alexey Makhno

Uvodne borbe:

Josip Artuković vs. Denis Genyuk
Javier Fuentes vs. Alexander Sankov
Talekh Nadzhafadze vs. Ivan Zakabunya
Raul Tutarauli vs. Valeriu Mircea

www.fightsite.hr

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala