Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mark Hamill će posuditi glas Jokeru u animiranom filmu Batman: The Killing Joke
Collider sada izvješćuje da je Hamill ne samo uključen u projekt, nego da je već i završio sa snimanjem svoje uloge

Mark Hamill će posuditi glas Jokeru u animiranom filmu "Batman: The Killing Joke"

Foto: PR Photos

Klasična priča o Jokeru dobiva klasičnog Jokera. Naime, Mark Hamill će posuditi glas Komičnom Princu Kriminala u animiranoj prilagodbi kultne stripovske priče o Batmanu Alana Moorea i Briana Bollanda, a u produkiji Warner Brosa i DC Entertaimenta pod nazivom "Batman: The Killing Joke" (Batman: Ubojita šala).

Čim su Warner Bros i DC Entertainmet objavili na Comic-Conu izlazak animiranoga filma "Batman: Ubojita šala", fanovi su se počeli pitati hoće li se Hamill, čiji je glas izvanredno pridonio izgradnji Jokerovog karaktera u animiranom serijalu odnosno video igricama o Batmanu, vratiti kako poznati stripovski zločinac. Čak je i sam Hamill tvrdio da se pita o tome.

No, Collider sada izvješćuje da je Hamill ne samo uključen u projekt, nego da je već i završio sa snimanjem svoje uloge. Warner Bros i DC Entertainment se nisu još javno oglasili o tome niti je poznato ime ijednoga drugoga glumca čiji će se glas pojaviti u filmu.

Hamill glasovno izgrađuje i dočarava Jokerov karakter od 1992., kada je debitirao u animiranom serijalu o Batmanu. Njegova se izvedba smatra jednim od najboljih portretiranja omiljenog stripovskog zločinca u svim medijima. Čini se stoga jedino ispravnim da upravo on još jednom svojim glasom utjelovi Jokera u njegovoj najpoznatijoj priči.

Mooreova i Bollandova "Ubojita šala" prikazuje priču o Jokeru u kojoj je on neuspješni komičar. Postaje dio očajničkog kriminalnog pothvata, no Batman se upliće i čini ga doživotno unakaženim. Tako jedan loš dan vodi do rođenja Jokera. Film "Ubojita šala" uključivat će i petnaestominutni uvod koji će pomoći u razumijevanju priče.

"Batman: Ubojita šala" jedna je od tri dopune izvornim animiranim filmovima što će izići izravno na videu u 2016. u produkciji DC Universa.

A.G.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala