Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hoćemo li vidjeti crossover X-Mena i Fantastične četvorke?
Bryan Singer, redatelj obožavane franšize X-Men, volio bi vidjeti dvije junačke ekipe u jednom filmu

Hoćemo li vidjeti crossover "X-Mena" i "Fantastične četvorke"?

 Bryan Singer, redatelj najpoznatiji po popularnoj franšizi X-Men, obožavateljima je otkrio svoja razmišljanja i potencijalne planove za budućnost Marvelovog svemira. U nedavnom intervjuu za Yahoo! Movies otkrio je kako razmišlja o ideji spajanja različitih Marvelovih stripovskih junaka, koje do sada nismo vidjeli na istom platnu.

Već se neko vrijeme fanovi filmova X-Men i junaka Fantastične četvorke nadaju kako će ove dvije borbene ekipe pronaći mjesto u zajedničkoj priči. Službenih informacija o tome nije bilo, a iako i sada ništa nije zapisano u kamenu Singer se pokazao kao spreman kandidat za izvođenje ovog crossovera. 

Naime, u razgovoru je rekao kako ne samo da razmišlja o pridruživanju ekipa na istom ekranu već da mu se takav spoj čini sasvim prirodan. Štoviše, razmislio je i o načinu na koji bi mogao dvije superjunačke grupe udružiti u istom svijetu. Iako nije htio više od toga otkriti, kratko je natuknuo - Ima veze s vremenom. To je sve što ću reći.

Bryan Singer je svoje iskustvo u petljanju sa zakonima vremena i izmjenama vremenskog tijeka i događaja prikupio na dva X-Men filma (Dani buduće prošlosti i idućem nastavku Apocalypse), u kojima je cijeli uspostavljeni poredak događaja izmjenio pa bi mogao biti i pravi redatelj koji će putem vremenske anomalije dovesti Fantastičnu četvorku i članove X-Mena na isto platno. 

Naravno, sve izrečeno je moguća situacija koja ovisi o puno faktora, prvenstveno o uspjehu novog filma "Fantastične četvorke" i uspjehu "X-Mena: Apocalypse". 

Ove vijesti stižu pred premijeru reboota "Fantastične četvorke", koja se u kinima očekuje 6. kolovoza. Uz ove iznenađujuće vijesti dolaze i kratki video isječci s naracijom Michia Kakua koji nam predstavljaju Fantastičnu četvorku, a možete ih pogledati niže.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala