Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Angelina Jolie režira film za Netflix
Angelina Jolie će režirati svoj četvrti film, o režimu koji su provodili Crveni Kmeri u Kambodži, za Netflix

Angelina Jolie režira film za Netflix

Foto: PR Photos

Angelina Jolie Pitt, još uvijek zauzeta na produkciji svoga trećeg redateljskog angažmana drame "By The Sea", najavila je svoj novi projekt. Jolie je za svoj idući film odabrala adaptaciju memoara kambodžanske spisateljice Loung Ung koju će režirati pod pokroviteljstvom Netflixa.

Memoari Loung Ung pod naslovom First They Killed My Father: A Daugher of Cambodia Remembers bolna su priča o tragičnome razdoblju u povijesti male države na jugoistoku Azije. 

Loung Ung je ovim zapisom posvjedočila o užasima koji su se odvijali tijekom višegodišnje vladavine Crvenih Kmera u Kambodži i prepričala svoj tragični životni put. Tijekom režima njezini roditelji su pogubljeni dok su ona, njezina braća i sestre završili u raznim logorima za siročad, s time da je Loung Ung završila u specijaliziranom logoru u kojem su djeca prolazila obuku za dječje vojnike. 

Sama Angelina Jolie od svoga redateljskog početka nije okljevala od teških, posebice ratnih tema, stoga ne iznenađuje ovaj odabir. Redateljica je preuzela i pisanje scenarija kojeg je napisala u suradnji s autoricom Loung Ung. 

Uz ovu izvrsnu ekipu koju je Netflix okupio našao se i redatelj Rithy Panh koji će zasjesti na mjesto producenta, a navodno će u filmu sudjelovati i sin Angeline Jolie, Maddox, čija je domovina rođenja Kambodža. 

Nakon što je produkcija filma "Africa", koji je trebao biti idući redateljski projekt Angeline Jolie odgođen zbog prepravaka na scenariju, ovaj novi projekt došao je u idealnom trenutku. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala