Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Goli Rock'n'Roll u Moskvi s Goranom Milićem
Hladno pivo prošlo bolje od Thompsona

Goli Rock'n'Roll u Moskvi s Goranom Milićem

Goran Milić i Martina Kiseljak pomalo se uhodavaju. Druga emisija "Idemo na put s Goranom Milićem" (HTV 2, 20.25) bila je zanimljivija od uvodne, u kojoj smo uglavnom gledali kako im zabranjuju snimanje na brojnim lokacijama.

Vidjeli smo koliko je skup život u Moskvi. Nekoliko kava i čajeva može vas koštati i do 100 dolara, no za istu svotu u trgovini možete kupiti i nekoliko vrećica hrane i pića. Kutija (švercanog) Marlbora je 7 kuna!

Najzanimljiviji sugovornik prvo Martine, pa potom i Milića, bio je rock kritičar i pisac Artemidy Troitsky, koji u svom stanu ima preko 20 000 CD-ova.

Goran Milić nije odolio a da ga ne testira. Pustio mu je prvo Thompsona, kojeg je domaćin okarakterizirao kao pop glazbu s porukom, gdje su riječi vjerojatno  važne, kao u Rusiji, no glazba mu je staromodna. To nije ono što voli. Bolje je reagirao na Hladno pivo. Hvalio je moderan zvuk i po njemu bi oni mogli svirati u ruskim klubovima!

Doznali smo i zanimljive podatke - prijevoz metroom najpouzdaniji je u Moskvi. Ima 300 kilometara pruge, 170 stanica, a koristi ga i do 9 milijuna putnika dnevno. Vožnja stoji 19 rubalja ili 4 kune, a mjesečni pokaz je 130 kuna.

Za kraj smo vidjeli djelić sa snimanja spota pjevačice Lole, koja je sjedila gola, zablaćena na pločniku prometne ulice. Redatelj spota garantira da će postati velika zvijezda i to ne samo u Rusiji.

Za sljedeću emisiju Milić je najavio zanimljive teme: kako je crkva preživjela komunizam, dometi medijskih sloboda u Rusiji, bez recepta se u ljekarnama mogu kupiti skoro svi lijekovi, kako žive ruski studenti...

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #29
    0 0
    gorlock gorlock @ 15.11.2008. 18:21

    Vrlo je zanimljivo da u ovoj državi nemamo pravo na mišljenje a da Vas netko pri tome ne napadne samo zato jer misli drugačije od Vas. Mnogi se u tome zaista služe nedemokratskim metodama, kako bi onda netko mogao pjevati.

    Po tome bi u svijetu trebali zabraniti određene glazbene stilove kao pr. Death metal ili slične, zabraniti nastupe mnogih glazbenika.... itd.

    Smiješno i žalosno represivni nastupi pojedinaca, dovode do bespotrebnih sukoba zbog razlika u mišljenju.

    Mišljenje Gordana uvažavam i cijenim (iako se ne slažem), ali ne i zaključavanje pojedinih tema, nego isključenje pojedinih sudionika sa portala koji započijnu sa provokacijama, to podržavam.

  • #28
    0 0
    Beno beno @ 15.11.2008. 13:04

    Predlazem kraljevski ban obojici, opomenu trecem (i sebi zbog jos jednog offtopica) i lock na topic...

  • #27
    0 0
    gordan gordan @ 14.11.2008. 23:34
    Nisam ljubitelj glazbe MPT-a. Tako da se slažem s kritičarem iz Rusije.
  • #26
    0 0
    franz franz @ 14.11.2008. 23:01

    gute nacht fur alles, auberdem fur maščoba, wunschen grose ALBTRAUM!

    franz

  • #25
    0 0
    gorlock gorlock @ 14.11.2008. 22:52
    Zašto, baš je zanimljivo, a nismo čuli tvoj stav o emisji tj. kritičaru iz Rusije? To je tema!
Pogledaj sve komentare (29)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala