Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Srijeda 15.7.
Ako vas ne zanima utakmica Dinamo - Fola Esch, provjerite koje serije i filmove možete večeras pogledati

TV Preporuke dana - Srijeda 15.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u srijedu 15.7.

SERIJE

Velika obitelj, 3. epizoda, HTV1 u 20:50h
Ernesto, Eleonora i Chiara pretražuju Edoardove dokumente kako bi pronašli objašnjenje grozne situacije u kojoj se našla tvrtka. Ne nalaze ništa, osim što Chiara privatno nalazi dokaz da je Edo imao ljubavnicu. Ernesto je usto mora dodatno šokirati viješću da je njezina milanska kuća pod hipotekom i da se moraju iseliti. Jedino kamo mogu Chiara i djeca jest u vilu u Inverigu. Laura je dala otkaz u prestižnoj odvjetničkoj tvrtki u Bergamu i prihvaća ponudu ravnatelja velike bolnice, Mattea Bisognija, da vodi njegovu pravnu službu. Njezin sin Nicolò trpi zlostavljanja mladića iz njegovog razreda i ništa ne govori majci o tome. Chiara odlazi razgovarati s ljubavnicom svoga muža. Njezina starija kći tinejdžerica smrtno je uvrijeđena što je majka odvodi iz Milana. Malome Ernestinu na njegov mobitel redovito stižu pozivi s nepoznatog broja, a on je siguran da ga to otac zove, premda bez riječi, da mu zaželi laku noć.

Ljubav i novac, 27. epizoda, Nova TV u 21:10h
Metin nastoji doći do Nulifer i nagovoriti je da mu oprosti. Pripremio joj je šokantno iznenađenje koje će zauvijek promijeniti njezin život. Omer je vidio što se dogodilo između Arde i Pelin. Svjestan je da bi uskoro zauvijek mogao ostati bez Elif. Ne želi zakasniti kao Arda pa joj priznaje da joj je oprostio i da je ludo voli. Njezin odgovor ga je šokirao. Nije joj povjerovao i pokušava naći prave razloge zašto se ona tako ponaša. Hoće li Omer saznati zašto se Elif tako ponaša? Husejin je čuo što Tajar namjerava učiniti te je izvan sebe od ljutnje. Nastoji nagovoriti Alija i Tajara da se ne igraju s Omerovom budućnošću, ali ne uspijeva to učiniti. Husejin ne želi da Omer ispašta te kaže Tajaru da mu neće pomoći u njegovu naumu. Ovaj put uistinu će stati iza svoga brata i boriti se s njime rame uz rame. Tajar ne namjerava prijeći preko toga. Hoće li Husejin uspjeti pomrsiti planove Aliju i Husejinu?

Djevojke na zadatku, 4. sezona, 8. epizoda, Doma TV u 21:35h
Frankie Jr. pomaže u rješavanju jeziva slučaja ubojstva koji uključuje juniorsku hokejsku ligu. Frustrirana s Hope (Sharon Lawrence), Cailin (Emilee Wallace) pita može li biti kod Maure, no Maura ubrzo nauči da život s mlađom polusestrom iziskuje vještine koje nema.

FILMOVI

Poglavica Ludi Konj, HTV 3 u 20h
Priča se temelji na stvarnom životu slavnog Indijanca iz plemena Lakota (Sioux) Ludog Konja koji je uz Bika Koji Sjedi sudjelovao u bici kod Little Bighorna kada su Indijanci potukli generala Custera.

Blackthorn, HTV 1 u 21:50h
Dvadeset godina nakon što je nestao, ostarjeli Butch Cassidy živi pod imenom James Blackthorne u zabačenom selu u Boliviji. Odlučuje prekinuti svoj dugogodišnji egzil i vratiti se u SAD nakon što saznaje o smrti Ette Place. No put natrag nije jednostavan.

Deseti krug, Nova TV u 23:20h
Naizgled idilični životi obitelji Stone uništeni su kad njihova kći Trixie postane žrtva silovanja na sastanku. No u Trixienoj priči postoje rupe i kad se dogodi još jedan nasilni zločin koji bi mogao biti povezan sa silovateljem, cijela obitelj Stone nađe se pod sumnjom. Mogu li oni svi preživjeti istinu i izaći iz vlastitoga kruga pakla?

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala