Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jennifer Lawrence u filmu The Rosie Project
Uz Simisonov nastavak, The Rosie Effect, objavljen 2014., ovo bi mogao biti sljedeći višestruki filmski ugovor za Lawrence

Jennifer Lawrence u filmu "The Rosie Project"

Oskarovka Jennifer Lawrence glumit će u filmskoj adaptaciji romana i bestselera Graemea Simsiona, The Rosie Project.

Roman The Rosie Project je prvi put objavljen 30. siječnja 2013. godine u Australiji. U središtu radnje je Don Tilman, socialno neprilagođen profesor genetike koji smišlja upitnik temeljem kojeg bi pronašao savršenu držicu, a upoznaje Rosie, koja ne odgovara niti jednom od njegovih kriterija. 

Knjiga je dospjela na Bill Gatesovu ljetnu listu čitanja 2013., a Charlotte Moore, revidirajući za Guardian, napisala je: "Junak filma The Rosie Project jedan je od onih rijetkih izmišljenih likova određenih da se nastane u popularnoj suvremenoj svijesti."

Noseći oznaku romantične komedije, Sony Pictures hitro je otkupio prava od melburnškog izdavača, a tekst i film su stvarani od strane Columbia Pictures. Scenaristi Scott Neustadter i Michael H. Weber, dvojac iza filma (500) Days of Summer ((500) dana ljubavi), pišu scenarij na tamelju Simsionova predloška.

Lawrence je već dokazala svoju umješnost u romantičnim komedijama osvojivši Oscara za najbolju glumicu 2013. za svoju ulogu u Silver Linings Playbook, nasuprot Bradleyu Cooperu. Trenutačno je u pred-produkciji za svemirsku romansu Putnici, za koju je navodno plaćena više od suradničke zvijezde Chrisa Pratta.

Uz Simisonov nastavak, The Rosie Effect, objavljen 2014., ovo bi mogao biti sljedeći višestruki filmski ugovor za Lawrence, koja se pojavila u četvrtak u San Diegu na Comic - Conu u sklopu rasprave o Igrama gladi (The Hunger Games).

A.G.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala