Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV preporuke dana - Petak 10.7.
Od radnog tjedna se opustite uz nove epizode omiljenih serija ili fantastične akcijske, kriminalističke filmove i komedije

TV preporuke dana - Petak 10.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u petak 10.7.

SERIJE

Crna ruža, 212. epizoda, Nova TV u 20:05h
Baran je nenajavljeno otišao u Istanbul kako bi riješio problem oko kafića. Ebru je otišla za njime i ondje doživjela nešto vrlo šokantno. Saznala je da njezin prvi sin nije umro.

Zločinci u odijelima, 4. sezona, 3. epizoda, HTV2 u 20:59h
Nakon što Petera premjeste u Dokaze, on i Neal okomljuju se na Davida Cooka (Michael Weston), zločinački veleum kojem Peter pokušava ući u trag otkako radi za FBI.

Motel Bates, 2. sezona, 1. epizoda, HTV1 u 21:54h
Norman je opsjednut smrću gđice Watson. Motel je ugrožen kad Norma primi neočekivanu vijest o izgradnji zaobilaznice. Bradley u potrazi za očevim ubojicom odlazi u opasne ekstreme.

FILMOVI

Dva igrača s klupe, HTV3 u 20h
Dva igrača dream teama zovu se Ante i Duško. Osim što su Hrvat i Srbin koji su ratovali na suprotnim stranama, obojica su se bavili odbojkom. Danas žive obične živote, jedan negdje u kamenjaru, drugi u Banja Luci, s malim izgledima da se ikad sretnu. Međunarodni sud u Haagu podigao je optužnicu protiv pukovnika Skoke, koji je nekima heroj, drugima zločinac. Dvojica krunskih svjedoka njegove obrane, Mato i Joso, netragom su nestali, pa Skokin obavještajni sponzor Antiša pronalazi dvojicu najsličnijih koji bi pred haškim istražiteljima trebali odigrati Matu i Josu i po mogućnosti srušiti optužnicu. Naravno, ta dva dvojnika upravo su Ante i Duško.

Tražen, RTL u 22:10h
Wes ima 25 godina i osjeća se kao najjadnije stvorenje na planeti. Šef ga "ubija u pojam", djevojke ga ignoriraju, i svi su sigurni da iz njega nikada neće biti ništa, ali onda upoznaje djevojku imenom Fox. Nakon što mu ubiju oca, Fox ga regrutira u tajno bratstvo ubojica. Wes se sprema za osvetu i u bratstvu uči osloboditi svoje moći. Uz genijalne učitelje on dobiva snagu o kakvoj je oduvijek sanjao.

Priča o bandi, HTV2 u 23:26h
Kako je odrastao u teškoj bijedi, Edmond Vidal, poznatiji kao Momon, naučio je što su prave obiteljske vrijednosti, odanost bez granica i što znači biti ponosan na svoje porijeklo. U skladu s time, on nikada nije napustio Sergea, prijatelja s kojim je prvi put, još kao dječak, završio u zatvoru. Tada su se upleli u organizirani kriminal, a banda koju su oformili ranih sedamdestih postala je najpoznatija ekipa oružanih pljačkaša u Francuskoj. Njihov uspon završio se 1974. godine njihovim spektakularnim uhićenjem. Danas, kada ima skoro 60 godina, Momon se povukao iz 'posla' i želio bi zaboraviti taj dio svog život. Brine se za svoju ženu, djecu i unuke, za razliku od Sergea, koji se vraća u Momonov život i nema namjeru prekinuti sa starim navikama…

Sve za lovu, Nova TV u 23h
Stephanie Plum (Katherine Heigl) ima 30. godina, nezaposlena je i svježe razvedena, živi sa svojim hrčkom u Trentonu, NJ. Slomljena i očajna, pronalazi posao kod svog bratića koji se bavi jamčevinama. U potrazi za brzom zaradom prihvaća najveći slučaj - ući u trag lokalnom policajcu traženom za ubojstvo, s kojim dijeli romantičnu prošlost, a koji joj je slomio srce u srednjoj školi.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala