Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 4.7.
Večeras smo izabrali tri serije i tri filma od kojih izdvajamo "Madagaskar" za najmlađe te klasik sa Seanom Conneryjem i Michaelom Caineom

TV Preporuke dana – Subota 4.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u subotu, 4.7.

SERIJE

Lud, zbunjen, normalan, 7. sezona, epizoda 25/72, Nova TV u 20:10 sati
Nakon nesporazuma s Izetom (Mustafa Nadarević), Spomenka ponovo odlazi u Ameriku, a u njen stan privremeno useljava rođakinja Senka (Jelisaveta Seka Sabljic). Poslije slučajnog susreta u haustoru, Izet postaje zaokupljen novom susjedom, te od silne zanesenosti ne može spavati.

Uvijek je sunčano u Philadelphiji, 9. sezona, epizoda 2/10, HTV2 u 21 sat
Nakon što Frank na javnoj televiziji progovori o zagovaranju držanja oružja, ostatak ekipe se mora dogovoriti kakvo će stajalište zauzeti kao grupa oko tog pitanja.

Motel Bates, 1. sezona, epizode 9 i 10/10, HTV1 u 23:20 sati
Gledamo zadnje dvije epizode u prvoj sezoni kad će se Norma morati odlučiti što će s Jakeom, a u međuvremenu će ona i Norman podijeliti strašnu tajnu.

FILMOVI

Madagaskar, RTL u 20 sati
Razmažene odrastanjem u sigurnosti njujorškoga zoološkog vrta, naviknute na redovito hranjenje, brigu i oduševljenost razdraganih posjetitelja, četiri će se životinje, koje pojma nemaju o tome kako život u divljini doista izgleda, nakon svoga bijega u slobodu neugodno će se iznenaditi...

Živi i mrtvi, HTV3 u 20:55 sati
Dvije priče, dva rata, djed Martin, domobran iz 40-ih i njegov unuk Tomo iz HVO-a devedesetih godina. Prva priča prati početak hrvatsko-bošnjačkog sukoba, a druga je smještena u vrijeme Drugog svjetskog rata. U oba slučaja hrvatski vojnici moraju prijeći kroz opasne bosanske šume, preko ukletog Grobnog polja, mjesta na kojem živi susreću mrtve.

Čovjek koji je htio biti kralj, HTV2 u 22:30 sati
Sreća i opasnost očekuju dvojicu engleskih lopova koji u udaljenome azijskom kraljevstvu Kafiristanu zabunom budu obasuti kraljevskim ulagivanjem. Ova veličanstvena avantura redatelja Johna Hustona svojim je opsegom epska i puna detalja. Temeljen na priči Rudyarda Kiplinga, ovaj je film dobio četiri nominacije za Oscar.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala