Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 3.7.
Večeras smo za vas izdvojili tri serije i četiri filma (Nicolas Cage, Penelope Cruz, Sandra Bullock i Bradley Cooper)

TV Preporuke dana – Petak 3.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u petak, 3.7.

SERIJE

Crna ruža, 1. sezona, epizoda 207/210, Nova TV u 20:15 sati
Kendal u svojem zatočeništvu traži načine kako bi se oslobodio iz pakla koji mu je Kenan pripremio. Kenan u međuvremenu, pokušava pronaći načine kojima bi Kendala odveo u zatvor. U međuvremenu u konak dolazi Rustem-aga sa svojim sinom i ponudi svoju pomoć obitelji.

Zločinci u odijelima, 4. sezona, epizoda 2/16, HTV2 u 21 sat
Collins je zarobio Neala koji će zbog pokušaja bijega zaraditi metak, a za to vrijeme će Peter i Mozzie planirati kako da pomognu svom prijatelju.

Motel Bates, 1. sezona, epizoda 6 – 8/10, HTV1 u 22:20 sati
Norma se teško miri s tim što je Shelby držao zatočenika u podrumu, ali ne želi zvati policiju zbog privatnih razloga. No, situacija se sve više komplicira i posljedice su za neke kobne...

FILMOVI

Ajmo, žuti!, HTV3 u 20 sati
Ovo je film o dvojici prijatelja, Ivanu i Kruni, koji su fanatični navijači žutih, trećeligaškog nogometnog kluba iz zagrebačkog predgrađa. Kad u upravu kluba uđe otmjeni i privatni poduzetnik, koji ubrzo postane i predsjednik kluba, prijateljstvo Iveka i Krune naći će se na kušnji...

Mandolina kapetana Corellija, HTV1 u 20:30 sati
Romantična ratna drama temeljena na bestseleru Louisa de Bernièresa, je film koji će svojom toplinom, nježnošću i prekrasnim mediteranskim ambijentom u koji je smješten otopiti i srce najčvršćega gledatelja.

Otmica Heinekena, HTV2 u 21:50 sati
Kada nekoliko naprasitih kriminalaca odluči oteti bogatoga pivskog mogula i zatražiti 35 milijuna nizozemskih gildera za otkupninu, uslijedi žestoka borba za moć, nakon koje uslijedi Heinekenova osveta otmičarima.

Sve o Steveu, RTL u 22:10 sati
Sandra Bullock i Bradley Cooper glavni su junaci ove otkačene komedije koja govori o tome kako spoj naslijepo može poći po zlu! Unatoč kvalitetnoj glumačkoj ekipi film je postigao razočaravajući uspjeh te je nominiran za čak pet Zlatnih Malina.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala